Alfa pokreće program za sertifikaciju i održavanje svojih starijih modela

Kompanija Alfa Romeo predstavlja poslednji brend koji će lansirati heritage program radi sertifikovanja i brige o starim automobilima...

Nazvan Alfa Romeo Classiche, ovaj program obezbediće vlasnicima dva tipa sertifikata koji će služiti za poreklo i nuditi restauraciju i usluge popravke.

Prva stanica za vlasnike Alfa automobila predstavlja autentikaciju njihovih modela u okviru Certificate of Origin segmenta, koji italijanski brend nudi još od 2016. godine, ali sada stiže kao deo Classiche servisa. Upotrebom šasijskog broja automobila, tim istoričara kompanije Alfa Romeo kreiraće sertifikate po godini njegove proizvodnje i originalnosti konfiguracije, uključujući specifikacije i broj motora.

Međutim, sada vlasnici koji žele stvari da podignu na viši nivo, mogu platiti italijanskom proizvođaču da autentifikuje svaki detalj njihovog ponosa i radosti. Kako bi se sastavio puni Certificate of Authenticity papir, Alfa Classiche tim temeljno će ispitivati svaki automobil u sedištu kompanije u Torinu, ili kod vlasnika kući. Stručnjaci će analizirati trenutno stanje automobila i tragati za komponentama koje su ugrađene kasnije, detaljno beležeći sve sa čim nije izašao iz fabrike.

Finalna Classiche opcija predstavlja uslugu restauracije i popravke, koja može biti veoma korisana ukoliko tehničari Certificate of Authenticity programa prečešljaju automobil i zaključe da je nešto ozbiljno pokvareno kod njih ili da nedostaje nešto od originalnih komponenti. Ovaj tim je u mogućnosti da potpuno rastavi automobile do poslednjeg šrafa i odradi restauraciju, ali i da obavi jednostavno održavanje, takođe.

Posvećena heritage sekcija italijanskog brenda takođe će se pojaviti i na njegovom sajtu radi promocije aktivnosti klasičnog odeljenja, što će, sudeći prema njegovom izvršnom direktoru Žan Filipu Imparatu, predstavljati dodatno ojačavanje veza sa prošlošću tokom radikalnih promena kroz koje će Alfa proći u nekoliko narednih godina, na putu koji će njenu ponudu potpuno elektrifikovati do 2027. godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group