Porsche Design predstavlja najtanji preklopni telefon na svetu

Više slika

Više slika

Honor Magic V2 RSR, koji košta 2.200 dolara, pokreće Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 procesor i ima dva velika ekrana...

Porsche Design je predstavio posebnu verziju inovativnog Honor Magic V2, najtanjeg preklopnog pametnog telefona na svetu. Porsche varijanta, nazvana RSR, ima niz jedinstvenih stilskih dodira dok zadržava istu hardversku konfiguraciju kao i standardni uređaj. Prodaja je počela u Kini prošlog meseca, a postaće dostupan i na drugim tržištima kasnije ove godine.

Dizajnerski studio ovog nemačkog brenda kreirao je novi oklop za telefon koji uključuje izraženu "letelicu" inspirisanu poklopcem Porschea 911. Osim toga, Honor Magic V2 je završen u nijansi Agate Grey iz palete boja Porsche brenda, a kućište zadnje kamere sada uključuje tamni titanijumski okvir sa trapezoidnim redizajnom.

Svi Magic V2 RSR modeli dolaziće sa stilusom u pakovanju, kao i sa zaštitnom futrolom. Honor je takođe opremio uređaj sa 1TB prostora za skladištenje, umesto 512GB, i takođe je ugradio ekran sa "Anti-scratch NanoCrystal Shield" tehnologijom koja pruža poboljšanu otpornost na ogrebotine. Promene napravljene na Porsche Design verziji dodale su 3g, što znači da Honor V2 RSR sada teži 235 grama, što i dalje ostaje vodeće u klasi.

"Od samog početka ove izvanredne saradnje, nestrpljivo smo očekivali otkrivanje našeg prvog zajednički razvijenog pametnog telefona," rekao je predsednik izvršnog odbora Porsche Lifestyle Grupe, Stefan Busčer.

"U Porsche Design brendu želimo da prenesemo jedinstveni duh i vrednosti Porschea kroz naše proizvode. Svako ko kupi proizvod Porsche Design postaje deo globalne Porsche porodice. Naš cilj je da prenesemo ovu emociju, kao i progresivnu funkcionalnost, vrhunsku tehnologiju i jedinstveni dizajnerski jezik kupcima širom sveta," dodao je.

Porsche Design Honor Magic V2 RSR pokreće Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 procesor i 16GB RAM-a. Uključuje preklopni OLED ekran od 7,92 inča i spoljni OLED ekran od 6,43 inča. Honor je takođe uložio mnogo truda u kameru uređaja, instalirajući glavni senzor od 50 megapiksela, ultra-široki objektiv od 50 megapiksela i telefoto kameru od 20 megapiksela.

U Kini, ovaj pametni telefon koštaće kupce 15.999 juana (~2.200 dolara), ali će se taj iznos verovatno povećati za međunarodna tržišta.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group