Like a boss: Bentley predstavlja kolekciju kancelarijskog nameštaja

Više slika

Više slika

Bentley Home predstavlja klasične inovacije i prvi ulazak u svet nameštaja za kućne kancelarije na Nedelji dizajna u Milanu 2024...

Bentley se prvi put upušta u svet nameštaja za kućne kancelarije povodom Nedelje dizajna u Milanu 2024, predstavljajući ikonični Bentley radni sto u novom, elegantnom obliku sa laganom, dinamičnom formom. Predstavljena je nova kolekcija za brend Bentley Home star preko deset godina, u saradnji sa vodećim dizajnerima Karlom Kolombom, Federikom Perijem i Frančeskom Forčelinijem, koji deli Bentley estetski pristup i viziju održivog rada sa neograničenim mogućnostima prilagođavanja.

Atelje Bentley Home u istorijskom Palazzo Chiesa će biti dom dramatične i sveobuhvatne multisenzorne instalacije kao pozadine za novu kolekciju inspirisanu Salentom u južnoj Italiji, domom saradnika Bentley Home, Paper Factor, koji kombinuje mikro celulozu i prirodne pigmente.

Bentley Home će predstaviti novih šest komada kolekcije koji slave materijalnost, lakoću forme i prvi ulazak u svet nameštaja za kućne kancelarije u svom ateljeu lociranom u istorijskom Palazzo Chiesa tokom Nedelje dizajna u Milanu 2024 (16-21. april).

Svaki od dizajnera Bentley Home angažovan je zbog svog znanja, inovativne upotrebe novih održivih materijala, zanata i napredne proizvodne tehnologije, omogućavajući najviše nivoe prilagođavanja u tesnoj saradnji sa timom za dizajn Bentley Motors.

Kris Kuk, šef Bentley dizajnerskih saradnji, izjavio je: "Nova kolekcija za 2024. Okarakterisana je dinamikom i lakoćom dodira. To je susret umova dizajnera koji dele posvećenost prevođenju i podizanju Bentley karakterističnog DNK dizajna - udobnosti, zanata i elegancije u savremeni nameštaj. I dalje razvijamo nivoe ekstremne personalizacije i prilagođavanja."

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group