I bogati plaču: Farel Vilijams nije umeo da parkira Tesla Cybertruck

Prolaznici su sa zaprepašćenjem gledali kako Pharrell Williams pokušava da parkira svoj novi Tesla Cybertruck ispred prodavnice Louis Vuitton u Majamiju…

Farelel parkiranje, novi termin, nastao je inspirisan poznatim pevačem Farelom Vilijamsom koji se mučio da parkira Tesla Cybertruck, predstavljen u novembru odabranim kupcima. Ovaj dugo očekivani električni pikap viđen je u Dizajnerskom Distriktu u Majamiju, a po svemu sudeći, njegova veličina pretvorila je jednostavan zadatak parkiranja u izazovan i neprijatan događaj zbog brojnih posmatrača.

Isfrustrirani Farel Vilijams na kraju je odustao od pokušaja, ostavivši vozilo takvo kakvo je. Kao kreativni direktor muške kolekcije Louis Vuitton brenda, pokušao je da manevriše električnim pikapom pune veličine, ali je nakon deset minuta predao ključeve čoveku koji je zadužen za parkiranje.

Kamere su zabeležile ovaj incident, sa prvom serijom velikog Cybertruck modela puštenom 30. novembra 2023. godine. Osnovni model Cybertruck, dug skoro 5.8 metara, košta 60.990 dolara, verzija sa pogonom na sva četiri točka 79.990 dolara, a najviši nivo "Cyberbeast" 99.990 dolara, prema Business Insider publikaciji. Zanimljivo je da je Elon Mask prvobitno bio protiv dodavanja bočnih ogledala na Cybertruck.

Međutim, američki propisi zahtevaju postojanje retrovizora zbog bezbednosti uprkos naprednoj tehnologiji. Vilijamsov problem možda bi bio veći bez njih. Incident je snimljen i može se pogledati na internetu, gde su brojni ljudi humoristički reagovali komentarima poput "On ne može Pharellel da parkira", "Pharrell ne može paralelno" i "Gospodine, ovde ne možete parkirati." Jedna osoba je pripisala teškoću Teslinom Cybertruck modelu, rekavši: "Auto nije praktičan niti je napravljen za urbanu džunglu." Bez obzira na izazove parkiranja, vožnja Cybertruck modela sigurno privlači pažnju.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group