Subaru predstavlja ograničena izdanja 2019 WRX i WRX STI modela

Više slika

Više slika

Kompanija Subaru bila je vredna prethodnih nedelja, a to je potvrdila i poslednjim predstavljanjem posebnih WRX i WRX STI verzija spremljenih posebno za 2018 Subaru Tecnica International Boxerfest događaj...

Nove specijalne linije ograničene su na 750 WRX i svega 250 WRX STI jedinica. Jeftiniji od ova dva modela jeste WRS Series.Gray, procenjen na 27.938 evra i dostupan ekskluzivno sa šestostepenom manualnom transmisijom, veoma lepim sivo/braon eksterijerom, Crystal Black Silica oznakama i osamnaestoinčnim felnama u crnim finišima.

Bazioran na WRX Premium opsegu, Series.Gray WRX dolazi sa paketom performansi ovog proizvođača, zajedno sa Ultrasuede finišima Recaro sedišta, električnim podešavanjem vozačevog mesta na osam načina, JURID prednjim kočnicama i šiberom. On takođe poseduje i LED aktivne farove, LED maglenke i sistem ulaska bez ključa, sa start dugmetom.

U međuvremenu, za 34.024 evra, kupci mogu sebi priuštiti WRX STI Series.Grey verziju, koja dolazi sa istom kombinacijom na eksterijeru, Crystal Black Silica oznakama i devetnaestoinčnim felnama, umesto za inč manjim. Brembo kočnice ovog modela dolaze u srebrnim finišima i sa crnim STI logoom, dok putnička kabina poseduje crvene kontrastne finiše, Recaro sedišta i identične funkcionalnosti kao i njegov slabiji rođak.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group