Najbolji slotovi za fanove Formule 1 i automobilizma

Sećate li se čuvene replike iz kultnog filma „Mi nismo anđeli“: „Deco, je l’ volite brzu vožnju?“.

Postoji jednostavno nešto u mirisu benzina, u visokim oktanima, u brundanju motora. Formula 1, Moto GP i reli trke imaju ogroman broj fanova u Srbiji, a u poslednje vreme oni mogu da uživaju – i da dobro zarade – i van sezone, zahvaljujući vrhunskim slotovima sa automobilskom tematikom.

Automati koji se mogu naći u najboljim kazinima u Srbiji brzi su i uzbudljivi baš kao i neka gran-pri trka, a mi ćemo vam u ovom tekstu predstaviti najbolje od njih.

Pre nego što se uputimo ka ciljnoj ravnini, napomenimo i da se u većini srpskih onlajn kazina može dobiti i bonus za registraciju, a besplatni spinovi koje ova promocija podrazumeva izvešće vas, da se tako izrazimo, na pravu stazu ka pobedi.

Drive: Multiplier Mayhem

Ako postoji Mihael Šumaher u svetu „trkačkih“ slotova, onda je to čedo kompanije NetEnt. Ovaj automat napravljen je po uzoru na neke od popularnih filmova ove tematike, kao što su „Fast & Furios“.

Minimalni spin za ovaj slot počinje već od 15 RSD, a uz pomoć mehanike „Multiplier Wilds“ on može doneti veliki dobitak. Posebno je simpatično prikupljanje „Nitro“ simbola. Ukoliko se na bubnjevima pojave najmanje tri, počinje trka, odnosno bonus igra.

Dead Riders Trail

Kada jedna slot igra ima „intro“ poput holivudskog blokbastera, onda znate da je u njen razvoj uloženo mnogo. Upravo to je slučaj sa slotom po imenu „Dead Riders Trail“, koji će vas odvesti na dva točka legendarnom Rutom 66.

Sem besplatnih spinova, tu je i dodatna igra po imenu „Bonus Trail“ koja liči na varijantu čuvene „Čoveče, ne ljuti se“. Ako bismo nešto zamerili ovom slotu Relax Gaminga, to je što nije baš naklonjen početnicima.

24 Hour Grand Prix

Ukoliko više volite klasične mašine, poput onih koje nastupaju na trci „24 časa Le Mana“, onda je „24 Hour Grand Prix“ Red Tiger Gaminga slot baš za vas.

On poseduje i dnevni i nedeljni džekpot, tu je 30 platnih linija, a simboli su predstavljeni automobilima sa različitim brojevima. Na sve se nadovezuje „Super Wilds“ mehanika, a atmosfera je zaista neponovljiva.

Speed Heroes

Gas do daske i nitro mogu da vam donesu mnogo toga dobrog – ali samo u slotu „Speed Heroes“. Ovaj adut provajdera Red Rake predstavljen je 2018. godine i stekao je prilično veliku popularnost.

To nije čudo kada znate šta sve ima ispod haube vašeg novog „ljubimca“: besplatni spinovi sa multiplajerom, „sticky pistons“ i druge nagrade. Napomenimo i da ovaj slot odlično izgleda i na mobilnim uređajima.

Speed Winner

Najnoviji „takmac“ u ovoj kategoriji izašao je 2022. godine, a potpisuje ga PG Soft. Ovaj slot ima RTP od čak 96.72%, a maksimalni dobitak je čak 8.345 puta vrednost uplate.

Zanimljiva je i priča koja doprinosi atmosferi: po bubnjevima i kroz besplatne spinove pratimo jednog uličnog vozača iz Los Anđelesa.

Zaključak

Kao što se sami možete uveriti, ljubitelji brze vožnje uživaće i u brzim slot mašinama. Kao i sa automobilima, samo će od vašeg ukusa zavisiti koji ćete volan odabrati – mi smatramo da svih pet naših predloga imaju dovoljno „konjskih snaga“ da vas zainteresuju.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group