HYT H1

Novi proizvođač luksuznih satova HYT, krenuo je krajem prošle godine sa jednom od najzanimljivijih kampanja najavljujući prvi hidromehanički ručni sat – HYT H1...

Najrevolucionarnija stvar kada je reč o ovom inovativnom satu jeste kružna cevčica koja služi za prikazivanje tačnog sata i koja na zanimljiv način okružuje brojčanik. Ovaj tečni modul funkcioniše uz pomoć dva cilindra koja možete videti u donjem delu brojčanika.

U srcu ovog krajnje zanimljivog ručnog sata nalazi se mehanizam na ručno navijanje koji ima 35 rubina i radi sa neverovatnih 28.800 promena u satu. Mehanizam obezbeđuje i više nego dovoljnu autonomiju rada od punih 65 sati. Bogato dekorisani mehanizam se može videti kroz poklopac kućišta koji je napravljen od safirnog stakla.

Takođe, budući vlasnici će moći da biraju između različitih materijala za kućište, pa će novi model biti dostupan u titanijumskom kućištu sa crnom DLC obradom, kao i u kućištu od 18-karatnog roze zlata. Model od titanijuma će biti zakačen za crnu ručno šivenu kožu, obloženu prijatnim platnom. Cena za ovu verziju je preko 50.000 američkih dolara, dok cena za model od zlata još nije dostupna.

Izvor: LuxLife

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group