Policijski automobil ostao nasukan na hidrauličnim stubovima

Uvek je veoma važno dva puta proveriti gde smo parkirali svoje automobile...

Ovaj proces je veoma bitan kako bi se izbegla nepropisna parkiranja, kršenja pojedinih zakona, oštećenja vozila i plaćanja kazni. Međutim, u slučaju jedne policijske patrole, neproveravanje mesta na kome je vozač parkirao rezultiralo je oštećenjem službenog vozila.

Incident se odigrao u Lidsu, kada su policajci na dužnosti, bez ikakvog razmišljanja parkirali svoj Peugeot 308 službeni model na mesto koje su smatrali potpuno bezbednim. Nekoliko trenutaka kasnije, nakon što su policajci otišli svojim poslom, svedoci su izjavili da se čuo jak udarac i da su videli Peugeot kako podiže svoj nos u vazduh. Kako se ispostavilo pneumatski zaštitni stubovi, koji izlaze iz zemlje i služe da u određeno vreme spreče automobile da odlaze u pešačku zonu, podigli su ovaj automobil, izazivajući značajna oštećenja na njegovoj donjoj strani. Kako deluje, jedan od stubova je takođe oštećen, dok se onaj koji na snimku možemo videti na desnoj strani nije uopšte podigao do kraja.

Jedan od svedoka koji je snimio čitav incident kamerom, izjavio je za lokalnu medijsku kuću SWNS: "Oni su izašli da provere prodavce i kada su se zaustavili, pneumatski stubovi su se podigli i automobil je ostao zaglavljen. Prodavac koga su policajci kontrolisali smejao im se u lice. Svi su urlali i drali se na njih". Kako deluje, čak je i čovek iz ekipe za hitne intervencije imao osmeh na svom licu dok je radio na izvlačenju automobila.

Prvi čovek za odnose sa javnošću policijskog odeljenja u Lidsu, izjavio je da će vozilo biti temeljno pregledano i popravljeno pre ponovne upotrebe.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group