Potpuno novi Mazda CX-80: Udobnost, praktičnost i svestranost dizajnirani u Japanu

Više slika

Više slika

Nakon lansiranja CX-60, potpuno nova Mazda CX-80 je drugi od dva nova modela za Evropu...

To je najprostraniji automobil u evropskoj ponudi brenda Mazda i postaće novi flagship model na evropskom tlu. U ovoj najnovijoj evoluciji jedinstvenog pristupa dizajnu Mazda brenda po imenu Kodo, dizajneri su se fokusirali na eleganciju i čistotu minimalističke japanske estetike, koja uklanja sve nepotrebne elemente, što je ostvareno kroz jedinstveni 'ručni' pristup dizajnera i majstora kompanije, čiji je cilj da proizvedu automobile koji su jedinstveno dizajnirani u Japanu.

Dužine skoro pet metara i sa međuosovinskim rastojanjem od preko tri metra, potpuno nova Mazda CX-80 je duža, viša i ima značajno veće međuosovinsko rastojanje od popularnog CX-60. U kombinaciji sa sedištima trećeg reda koja se mogu potpuno preklopiti, CX-80 će biti dostupan sa izborom od tri konfiguracije drugog reda sedišta, uključujući izbor dva odvojena kapetanska sedišta kombinovana sa središnjom konzolom ili prolazom ka trećem redu.

Potpuno novu Mazda CX-80 karakteriše tehnologija prikladna za flagship model evropske serije i uključuje tri nove funkcije: novu Alexa kontrolu glasom u automobilu, novi hibridni navigacioni sistem koji kombinuje prednosti offline i online usluga, i novi pogled na kuku za prikolicu koji koristi centralni displej i naprednu grafiku za pomoć u pozicioniranju vozila u odnosu na prikolicu.

CX-80 je dostupan sa izborom dva pogonska sklopa pri lansiranju: e-Skyactiv PHEV, koji kombinuje četvorocilindrični benzinski motor i elektromotor, nudi uzbudljive performanse sa odličnim ekološkim karakteristikama; i izuzetno efikasan e-Skyactiv D, šestocilindrični dizel motor u liniji koji sadrži Mazda M Hibridni Boost 48V sistem blage hibridne tehnologije, koji pruža izuzetne performanse emisije i potrošnje goriva za segment.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group