Prodavac automobila zapalio Lamborghini zbog spora oko provizije sa kolegom

Spaljivanje Lamborghini Gallardo modela navodno je bio način jednog prodavca da reši raspravu sa svojim kolegom...

Svi smo imali sastanke koji su nas iznervirali, ali prodavac polovnih automobila u Indiji je otišao u krajnost tokom sastanka sa drugim prodavcem, navodno zapalivši Lamborghini Gallardo.

Incident se dogodio u Pahadi Shareefu, predgrađu Hajderabada, u subotu, 13. aprila. Na osnovu video snimaka objavljenih na različitim društvenim mrežama, italijanski superautomobil zapaljen je usred bela dana. Još uvek nije jasno kako je tačno izazvan požar.

Međutim, čovek po imenu Neraj, vlasnik Lamborghini modela, podneo je prijavu o požaru lokalnoj policiji, kako izveštava The Times of India. Prema Neraju, sastao se sa drugim čovekom po imenu Ahmed, koji je navodno zapalio Lamborghini nakon što je njihov spor eskalirao.

Oba pojedinca su navodno prodavci polovnih automobila, i sastali su se da reše spor koji se kuva već neko vreme pre ovog susreta. Prema policiji, njihova nesuglasica se fokusirala na to kako da podele proviziju od prethodne prodaje automobila. Izgleda da njihova diskusija nije bila uspešna i pretvorila se u nasilje, što je na kraju rezultiralo požarom.

Video snimak požara počinje sa Gallardom koji je već u plamenu, a delovi njegove leve strane se tope. Automobil je parkiran pored puta, ali srećom, postoji dovoljno prostora da vozači mogu manevrisati oko njega održavajući bezbedno rastojanje.

Na snimku se čini da niko nije u blizini vozila dok gori, i nema naznaka da je neko povređen u incidentu. Do trenutka kada su vatrogasci stigli na mesto događaja, automobil je izgoreo do te mere da se nije mogao spasiti. Čovek optužen da je zapalio automobil još uvek je u bekstvu.

Lamborghini Gallardo se prodavao između 2004. i 2014. godine, i bio je opremljen V10 motorom koji je proizvodio 562 ks (419 kW / 570 PS) i 540 Nm obrtnog momenta u svojoj najmoćnijoj iteraciji. Nažalost, nakon ovog incidenta, jedan takav automobil manje je na svetu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group