Hyundai IONIQ 6 proglašen za najbolji EV po vrednosti od strane Cars.com

Hyundai IONIQ 6 za 2024. godinu je imenovan za najbolji novi automobil po vrednosti u kategoriji električnih vozila (EV) od strane Cars.com...

Lista "Najbolji novi automobili po vrednosti za 2024" od Cars.com identifikuje najpristupačnije modele novih automobila u sedam kategorija — kompaktni automobil, subkompaktni SUV, kompaktni SUV, kompaktni pikap, srednji pikap, veliki pikap i EV — koji nude najbolju vrednost za cenu na osnovu karakteristika i ekonomičnosti potrošnje goriva.

"Jasni pobednik u kategoriji 'Najbolji EV po vrednosti za 2024' je Hyundai IONIQ 6," rekla je Stef Šrejder, urednica vesti na Cars.com®. "IONIQ 6, sa svojim impresivnim dometom od 581 kilometar i inovativnom tehnologijom kabine, pruža neverovatnu vrednost za kupce koji su svesni troškova i cene održivost."

Lista najboljih novih automobila po vrednosti za 2024. godinu bila je deo "Izveštaja o pristupačnosti za 2024" od Cars.com, godišnjeg resursa za kupce automobila koji vode računa o troškovima. Još četiri Hyundai vozila su takođe visoko rangirana u svojim kategorijama unutar izveštaja, čineći brend najprepoznatljivijim od svih procenjenih proizvođača automobila.

  • Hyundai IONIQ 5 - EV
  • Hyundai Santa Cruz – kompaktni pikap
  • Hyundai Tucson – kompaktni SUV
  • Hyundai Venue – subkompaktni SUV

"Veoma smo uzbuđeni što je Cars.com imenovao Hyundai IONIQ 6 za najbolji EV po vrednosti i prepoznao još četiri modela Hyundai za 2024. godinu," rekao je Riki Lao, direktor za planiranje proizvoda, Hyundai Motor Severna Amerika. "U Hyundaiju smo posvećeni proizvodnji vozila visokog kvaliteta po pristupačnoj ceni. Smanjenje prepreka za ulazak kupaca zainteresovanih za EV je jedan od naših glavnih prioriteta, što nam pomaže da napredujemo u našim ciljevima prema elektrifikaciji. Nagrada 'Najbolji EV po vrednosti' je potvrda tog rada."

U svojim ocenama, urednici Cars.com pažljivo su razmatrali preko 85 vozila, sa posebnim fokusom na sigurnost i vozila koja su opremljena ili nude popularne opcije potrošača kao što su Apple CarPlay i Android Auto, monitoring mrtvog ugla, upozorenje o frontalnom sudaru sa automatskim kočenjem u nuždi i detekcijom pešaka, pomoć pri kočenju i upozorenje o napuštanju trake.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group