Ovo je novi Ecto-1 za Ghostbusterse


Ako vidite nešto čudno u svojoj garaži, koga ćete zvati? Pa, ne Isterivače Duhova, jer su oni ti koji imaju nešto čudno.

Fanovi ovog kultnog filma će se svakako setiti čuvenog Ecto-1 vozila za brze reakcije, odnodno 1959 Cadillac Professional Chassis, koji je konstruisala Miller Meteor kompanija. Ali, u novoj, povampirenoj adaptaciji ovog filma, čuveno vozilo hitne pomoći zamenjeno je novim raritetom.

Sa novim filmom, producenti su odlučili da poprave njegovu strukturu, pa su kreirali novu varijantu Ecto-1 modela. Originalni film je zvanično lansiran 1984.godine, a glavni protagonisti su svoju opremu za hvatanje duhova nosili u jezivom, prethodno pomenutom Cadillacu, što ga je učinilo jednim od najpoznatijih automobila u istoriji filmske industrije.

Njihovo vozilo za hitne intervencije bilo je zapravo ojačana verzija Cadillac Series 355 modela sa dugačkom bazom i ramom, koje je moralo da podnese malo veću kilažu tela i prtljažnog prostora.

Novi, a možda i unapređeni, Ecto-1, ima malo crnju prošlost – nekada je služio kao pogrebni auto. Baziran na 1984 Caddie modelu, ovaj auto je odabran zbog svojih unikatnih karakteristika, koje su producenti videli kao idealne za filmsko ostvarenje poput ovog.

A ko zna, ako sam film bude uspešan i dobije dobre kritike publike, možda i novi Ecto-1 postane poznat, baš kao svoj stariji rođak iz osamdesetih godina.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group