Neverovatno objašnjenje za prekoračenje brzine veće od 100 km/h

Izgovor jednog vozača BMW modela zbog prekoračenja brzine u blizini Hadersfilda, ostavio je policajce i predstavnike javnosti u čudu...

Vozač je išao gotovo dvostruko više od ograničenja brzine na ovom delu puta, koje iznosi 120 km/h, kada je zaustavljen u blizini isključenja 23 na M62 autoputu. Nakon što je zaustavljen presretačem zbog vožnje brzinom od 218 km/h, vlasnik ovog BMW automobila odlučio je da svu krivicu svali, ne na svoju vožnju, već na jedan bitan faktor svog automobila, pružajući policajcima neverovatno objašnjenje.

Vozač je policajcima rekao da je vozio ovoliko brzo iz razloga što njegovo vozilo ide na skupoceni benzin, nazivajući gorivo super-čorbom, preneo je Mirror. Saobraćajni policajac Policijskog odeljenja zapadnog Jorkšira, Martin Vilis, poznatiji kao Autoput Martin, odgovorio je na ovaj poziv i stigao vozača nemačkog modela, postavljajući nakon toga fotogarfiju belog BMW 1-Series modela na Twitter, kao upozorenje javnosti vezano za prekoračenje brzine na autoputevima.

Kako je policajac naveo u opisu: "Punjenje rezervoara super-čorbom i ne shvatanje brzine kojom se krećete zaista ne može da prođe kod mene. Posebno kada vozite 106 km/h preko dozvoljenog ograničenja i deonici na kojoj je nedavno presvučen asfalt na jednoj od traka".

Vilis je svoju objavu završio zaključkom da bi bilo veoma lepo kada bi saobraćajna policija imala ovlašćenje da pojedinim vozačima pocepa dozvole na licu mesta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group