Lopov ukradenim Toyota modelom napravio haos na mostu

Jedan Toyota Kluger model potpuno je uništen nakon žestokog sudara koji se dogodio na poznatom sidnejskom mostu...

Kamera sa kontrolne table donosi nam uvid u incident u kome je vozač Kluger modela jurcao saobraćajem pre nego što je iznenada izgubio kontrolu nad svojim SUV modelom pokušavajući da zakoči. Toyota zatim može biti viđena kako prelazi na suprotnu stranu puta ka saobraćaju koji se kretao u susret i zakucava čeono u beli kombi istog brenda i drugi SUV koji je putovao suprotnim pravcem. Da stvar bude gora, nedugo nakon udarca Kluger model zahvatio je plamen.

Lokalna policija izveštava da je ovaj Toyota automobil bio ukraden i kako je prenešeno, njegov vlasnik je menjao točak u centru grada kada mu je prišao jedan muškarac. ABC News agencija ističe da je izbila tuča pre nego što je neimenovani prestupnik uspeo da ukrade Toyota model i odveze se ka sidnejskom mostu.

Čovek koji je upravljao Kluger modelom izvučen je iz automobila u kome se požar širio od strane drugih učesnika u saobraćaju i prevežen je u lokalnu bolnicu North Shore pod policijskom pratnjom. Čovek koji je upravljao belim kombijem izvučen je iz svog vozila uz pomoć pneumatskih makaza i radnika spasilačke službe i hitno je prebačen uz drugu bolnicu St Vincent’s sa ozbiljnim povredama, ali je ostao u stabilnom stanju. Žena koja vozila drugi SUV koji je udaren, prilmila je prvu pomoć na licu mesta i prevežena je u urgentni centar Prince Alfred bolnice.

Vlasti Sidneja zatvorile su most na tri sata i vatra koja je krenula ubrzo je ugašena i njeno širenje je zaustavljeno.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group