VW I.D. Vizzion koncept menja industriju električnih automobila


Nemački Volkswagen će predstaviti veliki broj novih vozila na Beijing Auto Show sajmu automobila...

Većina novih automobila biće ograničena na kinesko tržište, nalik Tayron SUV, Lavida Plus i Lavida Grand Plus linijama, ali će nemački proizvođač takođe predstaviti i nove Touareg i I.D. Vizzion Concept modele.

Studija koja je debitovala na ženevskom sajmu ove godine, predstavlja daleko više od samo lepe karoserije. Ovo je potpuno električni salon sa autonomnim tehnologijama petog stepena, što znači da se koncept potpuno brine o vožnji, svim njenim aspektima, upravljanju, kontroli kočenja, gasa i konvencionalnih karakteristika kontrolne table.

Pošto je potpuno autonoman, ovaj automobil sa petim stepenom ove tehnologije neće biti dostupan kupcima u skorije vreme, mada će ostatak svega što donosi definitivno ugledati svoj put do krajnjih proizvodnih modela. I.D. Vizzion Concept dolazi sa dva električna motora i 111kWh litium jonskim pakovanjem baterija, koji su dovoljni za ubrzanje do stotke iz mesta u roku od 6,3 sekunde i maksimalnu brzinu od 180 km/h, zajedno sa procenjenim prelaznim opsegom od 664 kilometra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group