Genesis predstavlja koncepte Neolun i GV60 Magma najavljujući dalju evoluciju brenda

Više slika

Više slika

Genesis je predstavio dva nova konceptna vozila i zvanično pokrenuo program visokih performansi na događaju u Genesis House New York, označavajući ključnu prekretnicu u evoluciji brenda...

Koncept Neolun predstavlja prvi potpuno električni SUV punog formata brenda, koji iza volana donosi vrhunsko Genesis iskustvo uz niz najmodernijih tehnoloških funkcija. GV60 Magma Koncept, kao deo šireg programa Genesis Magma, preispituje granice performansi i luksuza, pružajući iskustvo koje budi strast i uzbuđenje pri svakoj vožnji.

Neolun: Futuristička inovacija susreće toplinu korejskog gostoprimstva

Neolun Koncept je inspirisan tradicionalnim korejskim "ondol" grejanjem, nudeći sistem radijantnog grejanja za efikasno zagrevanje celog vozila. Spoljašnjost je okarakterisana "reduktivnim dizajnom" sa čistim, prefinjenim linijama, ističući vrata bez B stubova koja pružaju otvoreniji unutrašnji prostor i maksimiziraju pristup putnicima. Razvoj ovih vrata dostigao je nivo na kojem je njihova primena na serijskim vozilima sada izvodljiva.

Magma: Visoke performanse susreću zabavu u vožnji

Program Magma uvodi novu dimenziju u Genesis, označavajući širenje brenda u sferu vozila visokih performansi. GV60 Magma Koncept je prvi korak ka stvaranju dublje emocionalne veze između vozača i vozila, sa poboljšanom baterijom i tehnologijom motora.

GV60 Magma Koncept se ističe dizajnom eksterijera koji usklađuje estetiku sa razmatranjima šasije, aerodinamike i termike. Da bi se poboljšala stabilnost tokom sportske vožnje, automobil je proširen i snižen, što mu daje dinamičniji stav i omogućava niži centar gravitacije. Glavni vazdušni ulaz u braniku efikasno hladi baterije, motor i kočnice, dok zavese za vazduh poboljšavaju aerodinamičku efikasnost automobila.

Unutrašnjost GV60 Magma Koncepta odlikuje se luksuznim i sportskim elementima, uključujući sedišta sa bojom sedišta u boji karoserije, presvučena u napa i prevrnutoj koži sa uzorcima dvostrukih dijamanata u ikoničnoj narandžastoj boji i titanijumsko sivoj boji programa Magma.

Pored GV60 Magma Koncepta, u Genesis House New York su prikazana i tri druga vozila iz programa Magma: GV80 Coupe Koncept, G80 Magma Special i X Gran Berlinetta Koncept. Program Magma predstavlja uzbudljivu priliku za Genesis da proširi granice performansi i luksuza za nove interpretacije u vozilima visokih performansi, sa krajnjim ciljem razvoja modela ekskluzivnih za Genesis.

GV60 Magma Koncept, G80 Magma Special, X Gran Berlinetta Koncept i Neolun Koncept biće izloženi zajedno sa drugim proizvodnim modelima Genesis na Međunarodnom sajmu automobila u Njujorku 2024. godine, što pokazuje Genesis posvećenost inovacijama, performansama i dizajnu u eri elektrifikacije.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group