Zadivljujući i unikatni 911 bivšeg kuvajtskog premijera

Da vam je pristup doslovno neograničenim količinama bogatstva dostupan i da želite 993 generaciju Porsche 911 Turbo S modela, da li biste i vi učinili da se on ističe?...

Upravo je to bio slučaj bivšeg premijera Kuvajta, koji je poručio Turbo S model ni nalik bilo kom drugom na svetu. Ovaj 911 Turbo S iz 1998. godine poručen je od strane njegovog veličanstva šeika Nasera Al-Muhameda Al-Sabaha, koji ga je učinio automatski prepoznatljivim zahvaljujući Vanilla Yellow boji, nijansi bele sa sjajem menta zelenog tona.

Šeik je po svemu sudeći veliki obožavalac ove boje, čemu doprinosi činjenica da je čak i mala prednja maska, zajedno sa okruženjem usisnika vazduha, ofarbana istim tonom, kako bi se uklapala savršeno sa ostatkom karoserije.

Automobil se trenutno nalazi na prodajnoj listi kompanije Pfaff Reserve u Ontariju, a iako je boja njegovog eksterijera zaista upadljiva, ona je bleda u poređenju sa onim što se nalazi u enterijeru putničke kabine. Narandžasto/žuta šema boja može biti viđena na sedištima, transmisiji, transmisionom tunelu, kontrolnoj tabli, upravljaču i panelima vrata.

Svetla šema boja može biti viđena na svakom kvadratnom centimetru putničke kabine, uključujući i ključne dugmiće i prekidače na konzoli i kontrolnoj tabli. Štaviše, ventilacioni otvori i instrument tabla takođe prate čitavu priču, dok su okruženja zvučnika dobila žute kožne akcente i narandžaste mrežice.

Pomažući da se na neki način malo ublaži ova svetla postavka, na patosu ovog modela postavljen je braon tepih, koji se nastavlja na donjim delovima transmisionog tunela i panela na vratima. Brojni drveni akcenti postavljeni su u čitavoj putničkoj kabini, dok naslon za ruku poseduje ugravirane šeikove inicijale NMS.

Lista prodavca navodi da je automobil prošao kroz proces potpune restauracije, izvršen od strane Porsche Classic divizije između 2010. i 2014. godine. Ovaj posebni 911 Turbo S vožen je svega 135 kilometara od kada je prvi put sišao sa proiztvodne trake, sa 106 kilometara od ukupnog broja prevaljenih nakon kompletirane restauracije, što je bez ikakve sumnje za svakog potencijalnog kupca veoma dobra vest, jer je automobil praktično nov uprkos njegovim godinama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group