Tri napuštena i potpuno nova Tesla Roadster modela odlaze na prodaju

Više slika

Više slika

Trio potpuno novih i netaknutih Tesla Roadster modela odlazi u prodaju nakon što je pronađen napušten u transportnom kontejneru u Kini, gde je stajao preko jedne decenije...

Iako su ovi modeli za potencijalne kupce nešto najbolje što ih može približiti potpuno novim Tesla Roadster automobilima u skorije vreme, njihovo vozno stanje i dalje nije poznato.

Svaki automobil je neznatno drugačiji od ostalih, sa jednim koji predstavlja Very Orange bazni model, drugi Very Orange Sport verziju i trećim koji je Radiant Red Sport varijanta. Sudeći prema prodajnoj listi, sva tri automobila kupljena su od strane originalnog vlasnika, transportovana u Kinu i napuštena iz nepoznatih razloga. Tokom godina, ova vozila skupljala su račune za magacinsko odlaganje koje će prodavac sada otplatiti u celini.

Svako vozilo koje se drži u skladištima preko jedne decenije, nevezano sa tim koliko je novo bilo kada je parkirano, definitivno podleže ozbiljnim degradacijama. Međutim, u ovom slučaju, ne može se zamisliti bolje okruženje za držanje automobila od njegovog odlaganja u brodskom kontejneru. Doduše, sa električnim automobilima, kupci ne moraju brinuti o istim problemima koji ih mogu zadesiti sa standardnim automobilima.

Ipak, ovo ne znači da su ovi Tesla Roadster modeli u potpunosti spremni da odmah zakotrljaju nakon punjenja. Zapravo, firma koja je preuzela odgovornost za njihovu prodaju tvrdi da će izvršiti ozbiljnu i preko potrebnu istragu njihovog stanja lično, kako bi znala sve što je potrebno znati pre nego što automobili odu novim vlasnicima.

Ponekada, ovi automobili mogu imati problem sa baterijskim pakovanjima, zbog ćelija koje se vremenom kvare ili mogu u potpunosti otkazati u pojedinim ekstremnijim slučajevima. Kompanija Gruber predstavlja jednu od najvećih kuća za popravku Tesla Roadster automobila u Kini, tako da ako ovi automobili imaju bilo kakav problem, onda se definitivno nalaze u pravim rukama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group