Šleper pregazio Corvette C7 model ne povredivši nikoga u putničkoj kabini

Razlike u veličini i težini između vozila u saobraćaju, tokom incidenata mogu predstavljati pravi recept za katastrofu...

Na svu sreću, ovaj stravični sudar koiji uključuje šleper i C7 Chevrolet Corvete model nije prouzrokovao nikakve ozbiljne povrede. Stvari su još strašnije kada se pogledaju fotografije sa mesta nesreće, jer deluje kao da je ovaj teški kamion bukvalno pao sa neba i sleteo na vrh plavog sportskog automobila.

Detalji o onome što se tačno dogodilo prilično su oskudni, a kako deluje prema svemu što možemo videti veliki šleper je pregazio preko A stuba Corvete modela sa vozačeve strane, pre nego što se u potpunosti zaustavio na haubi i suvozačevom delu. Prikolica kamiona završila je prevrnuta, sa sadržajem prosutim svuda po putu.

Lokalni učesnici u saobraćaju na ovom autoputu u Luizijani, koji su se zadesili tu u vreme ovog brutalnog incidenta, zaustavili su se odmah kako bi dokumentovali situaciju i pomogli svima koji su bili uključeni u udes. Nakon što se sve završilo oni su svoje izjave i fotografije prosledili direktno lokalnom šerifovom odeljenju.

Jedna od izjava okačena na FB stranici policijskog odeljenja glasi: „Bio sam među prvima koji su se zaustavili na I49 putu tog jutra. Samo sam želeo da pomognem zamenicima koji su stigli na lice mesta. Nisam siguran kako je čovekovo ime, ali znam da je on kontrolisao situaciju i komandovao akcijom spašavanja, a kao da to nije bilo dovoljno fascinantno samo po sebi, on je odmah krenuo da pomogne ekipi koja je bila zadužena za čišćenje mesta udesa. Kreirao sam nekoliko fotografija i poslao sam ih policijskom odeljenju. Samo sam želeo da se zahvalim ovom čoveku i šerifovom odeljenju, kao i državnoj policiji, koji su zajedno uspeli da završe sve u rekordnom roku“.

Činjenica da su svi koji su bili u Corvette modelu izašli sa glavom na ramenima predstavlja pravo čudo, demonstrirajući koliko su moderni automobili zapravo bezbedni. Prošlog septembra drugi kamion prešao je preko Corvette modela u Americi, takođe, ali su svi putnici kao i u ovom slučaju izašli iz svega bez ikakvih povreda. Krajem avgusta meseca ove godine, vozač Corvette jedinice na trkačkoj stazi izbegao je povrede uprkos dva udara tokom kojih je vozač trpeo sile veće od 5G.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group