Savršena modernizacija klasičnog Alfa Romeo Giulia Super R 270 modela

Postoji mnogo restmod projekata na svetu, ali se oni uglavnom fokusiraju na sportskim automobilima i drugim performansama fokusiranim igračkama...

Međutim, kompanija Alfaholics, koja se nalazi iza ovog predivnog i više nego poželjnog GTA-R projekta, svetu donosi nazad neverovatni Giulia Super R 270 klasični model, sedan sa četiri sedišta koji je dobio svu moguću ljubav i pažnju kao i sve druge njene tvorevine, ali u paketu koji je daleko komotniji i pogodniji svakodnevnici.

Ovo je u potpunosti prirodan potez za kompaniju Alfaholich, zbog toga što su Alfa Romeo Giulia i GTA bazirani na istoj platformi, što samo znači da svi GTA-R delovi performansi manje ili više u potpunosti odgovaraju Giulia Super R 270 automobilu.

Iako oznaka na zadnjem delu automobila glasi 1.3, Alfaholics verzija automobila zapravo je pokretana potpuno aluminijumskim četvorocilintrašem zapremine 2,3 litre, koji se oslanja na turbo opremu i poseduje Motec čiptjuning. Ukupno, ova mašina stvara 240 ks pri 7.000 rpm, što je itekako više nego dovoljno, posebno kada se u obzir uzme kulaža automobila, koja iznosi svega 900 kg, što je omogućeno ugradnjom haube od ugljeničnih vlakana i drugih poboljšanja.

Ove modifikacije uključuju titanijumske segmente vešanja, pozajmljene od GTA-R modela, ali uprkos tome nije sve prenešeno sa jednog automboila na drugi. Pošto su njihovi enterijeri u potpunosti drugačiji, oni su takođe dobili drugačije tretmane. Kreirana kako bi izgledala klasično, putnička kabina poseduje sedišta iz svoje ere, dok su moderni detalji, nalik induktivnom punjaču za telefone, skriveni radi održavanja i neremećenja ovog stila.

Veliki upravljač takođe je zadržan iz originalnog automobila, pružajući Giulia Super R 270 modelu još klasičniji osećaj u poređenju sa onim GTA-R putničkoj kabini, gde se nalazi manji trkački volan. Sve ovo je kombinovano u automobil koji je mali dovoljno kako ne bi bio zastrašujuć, moderan dovoljno kako bi bio komforan i dovoljno klasičan kako bi i dalje pružao zabavnu vožnju i neodoljivu pojavu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group