Savršen stočić za kafu svakog BMW obožavaoca

Više slika

Više slika

Ovaj posebni BMW S85 V10 nema gotovo nikakvu šansu da se pokvari nakon što je iz M5 modela stupio u svet enterijernog dizajna, postajući neizostavni komad nameštaja, koji stiže sa dodatnim BMW memorabilijama...

Do sada smo imali priliku da vidimo razne komade dekora koji su vezani za automobile, dok ovo čak nije ni prvi sto koji je neko kreirao od moćnog automobilskog agregata, ali postoji nešto unikatno i veoma retko viđano u ovom komadu, jer je on kreiran upotrebom toliko legendarne jedinice da jednostavno prevazilazi sve dosadašnje poduhvate.

S85 V10 motor koji vidite ovde ozloglašen je zbog svojih vrlina, ali i mana. U fabričkom izhdanju, ova mašina je stizala u M5 super sedan modelima i stvarala je 500 ks i 520 Nm obrtnog momenta. Ovo je masivna jedinica i svojom masivnom snagom unutrašnjeg sagorevanja donosila je brutalne performanse modelu sa četvoro vrata.

Naravno, S85 je takođe poznat po svojim neverovatno problematičnim ležajevima radilica, koji su bili toliko kritični da je neko u okviru komentar sekcije tokom ove aukcije šaljivo upitao: ’da li su propali?’. Naravno, svako ko kupuje E60 M5 model definitivno bi ovo želeo znati, posebno se radujući ukoliko su ovi leteći ležajevi menjani, ali sa druge strane, ko god odluči da kupi ovaj predivni sto za kafu definitivno ne bi trebalo da brine.

Četiri klipa ove mašine sada služe kao nogari koji drže blok motora, dok je ostalih šest zaduženo za pružanje potpore staklenom delu. BMW okrugle ploče nalaze se na svakom kraju crno ofarbanog bloka, sa još jednom smeštenom na vrhu, koja se jasno vidi kroz staklenu povšinu. Odvojene BMW Motorsport oznake smeštene su na drugom delu staklene ploče stola.

Sa ovim stolom dolaze brojne BMW momorabilije, uključujući šest šolja, šest gumenih podmetača i knjiga BMW M5: The Complete Story by James Taylor. Čuitav paket zajedno sa pratećim elementima teži oko devedeset kilograma, sudeći prema prodavcu, a u vreme pisanja ovog članka poslednja ponuda za njega iznosila je 850 dolara, što ne znači da njegova prodajna cena neće biti daleko veća, jer su putam sličnih aukcija slične stvari najeftinije odlazile po cifri od 5.000 dolara.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group