Predivni Mercedes-Benz McLaren SLR očuvan u fabričkom stanju

Jedan Mercedes-Benz McLaren iz 2005. godine trenutno se nalazi na ponudi od 360.000 evra, uprkos tome što je listovan na aukciji bez rezerve...

Ovaj McLaren se nalazi na listi aukcijske kuće Bring a Trailer, sa svega 1.931,2 pređena kilometra ispod kaiša i kupljen je od strane trenutnog vlasnika tokom 2018. godine, koji ističe da je automobil održavan u savršenim uslovima i da je u fabričkom stanju.

Sa tri dana do zatvaranja aukcijske prodaje, ova cifra od 360.000 evra sa kojom smo ga mi zatekli prilično je impresivna. Za sve one koji nisu upoznati, aukcije bez rezerve znači da će predmet biti prodat nevezano sa cenom, tako da ne postoji minimalna cifra i najbolja ponuda dobija automobil nevezano sa bilo čim.

Ovaj predivni McLaren stiže sa moćnim 5,4 litara velikim M155 V8 agregatom, koji prati petostena automatska transmisija. Pored uglađenog i bezbremeno klasičnog izgleda, ovaj model poseduje i aluminijumske točkove, leptir vrata i xenon farove.

Predivni Mercedes finiširan je Crystal Laurite Silver nijansom nemačkog proizvođača, sa enterijerom u svetlo crvenoj koži, komplementarnoj crnim kožnim akcentima. Putnička kabina takođe poseduje klimatsku kontrolu i ozvučenje kompanije Bose.

Kako bi se mašina starija od decenije ipo održavala besprekornom, njen akumulator i ulje su zamenjeni ove godine. Sa svega nekoliko dana do kraja ovog aukcijskog bloka, postoje velike šanse da će ovaj savršeno očuvani primerak otići novom vlasniku po daleko većoj ceni.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group