Predivni BMW M5 iz 2006. godine sa malo više od 2.000 pređenih kilometara na odometru

Spreman da bude ponuđen putem Mecum aukcije sledećeg meseca, ovaj neverovatni BMW iz 2006. godine doslovno je potpuno nov i stiže sa petolitarskom V10 mašinom, dobrom za strašnih 500 ks i 520 Nm obrtnog momenta...

Ovo možda jeste manje od 600 ks koliko stvaraju današnje jedinice ovog proizvođača, ali je sasvim dovoljno kako bi ovaj M5 ubrzalo do stotke iz mesta za 4,4 sekunde. Ovo je respektabilno i danas bez ikakve summnje, ali bitno je napomenuti da ovaj model dolazi sa sedmostepenom sekvencijalnom manualnom transmisijom. Prema tome, ovo je potpuno očekivano, ali ovaj menjač je obeležen od strane entuzijasta kao ne preterano uglađen kao automatik, niti dobar kao pravi manualac.  

Pored pogonskog sklopa, ovaj sedan sa jednim vlasnikom poseduje besprekornu Black Sapphire metallic boju eksterijera i svetli izduvni sistem sa četiri grane. Automobil i dalje stoji na svojim originalnim gumama i one su dodatni svedok tome koliko je on zapravo malo vožen. Lista aukcijske kuće štura je po pitanju specifikacija, ali znamo da ovaj M5 poseduje crni kožni enterijer, sa kontrastnim finišima od poliranog aluminijuma. Njemu su priključeni dvozonski sistem klima uređaja, grejači u prednjim sedištima i iDrive sistem informativno-zabavnog sistema.

Ne postoje nikakve informacije zbog čega je ovaj model toliko malo vožen, ali sa svega 2.030 kilometara na odometru, ovaj BMW X5 iz 2006. godine nov je koliko god je to moguće da bude i stiže sa vlasničkim listom, putnim atlasom, knjigom asistencija kraj puta i kožnom torbom. Lista takođe naglašava da je servisiran prošle godine, kada su mu promenjeni ulje i filteri, kočiona i rashladna tečnost, dok je tada između svega ostalog ovom automobilu zamenjen i akumulator.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group