Ponela ga atmosfera - Englez se malo zaneo sa Huracan STO modelom u Irskoj

Početkom ovog meseca održan je Cannonball 2023 događaj u Irskoj, ali jedan Lamborghini nije bio u mogućnosti da učestvuje u konvoju superautomobila jer je uhvaćen od strane nacionalne policije tokom vožnje pri više nego duplo od dozvoljene brzine...

Irska Garda postavila je fotografije Huracan modela sa njihovog radara, predstavljajući nam kako se on navodno kretao brzinom od 217 km/h u zoni gde je dozvoljena stotka. Kako su policajci istakli, čovek za volanom italijanskog superautomobila ubrzo je identifikovan i uhapšen.

Englez Džejms Vel je optužen za nasilničku vožnju i uhvaćen je na lokalnom autoputu koji se proteže od okruga Golvej do okruga Slajugo. U postu na društvenim mrežama, policijsko odeljenje dodalo je opis ’vidimo se na sudu’, kako je na kraju i bilo, sa The Irish Times publikacijom koja je prenela da su dokazi hapšenja i optužnice predati okružnom sudu od strane odeljenja saobraćajne policije. Kako su policijski zvaničnici naveli, nakon hapšenja Vel je izjavio kako mu je krivo i da se samo zaneo u momentu.

Na kraju saslušanja Englez je kažnjen sa 500 evra i pušten na slobodu, ali će se ipak vratiti pred irski sud 17. oktobra radi kompletiranja čitavog procesa. Sudeći prema lokalnim medijima, kazne za opasnu vožnju u Irskoj mogu ići i do pet hiljada evra ili do šest meseci zatvora čak i za prvi prekršaj.

Iako je definitivno oborio rekord vozeći najbrže tokom događaja održanog 16. septembra, Vel nije jedini koji je prekoračio brzinu u Irskoj. Ako je suditi prema Facebook stranici Garde, vozač crnog Lamborghini Huracan STO modela istog dana uhvaćen je tokom vožnje brzinom od 159 km/h u zoni gde je takođe dozvoljeno sto, ali posledice njegovog prekoračenja brzine nisu objavljene javno.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group