Policija jedva zaustavila drogiranog vozača u kabini osamnaestotočkaša

Ponekada su najsporije GTA policijske potere upravo i najzanimljivije...

Iako je posedovanje veoma brzog Vapid Pißwasser Dominator definitivno adut koji vam može pružiti šansu da nadmudrite policijske patrole, izazov koji predstavlja sedanje u nešto potpuno nepodobno za ovaj posao, kao što je šleper sa prikolicom i osamnaest točkova, deluje potpuno neodoljivo.

Kombinacija dugačke prikolice i kamiona definitivno je spora, ali nikako nije laka za vlasti kada je reč o zaustavljanju. Upravo je ovo policija u Teksasu naučila na teži način, prilikom pokušaja zaustavljanja osamnaestotočkaša na autoputu u Montgomeri okrugu. Vozač ovog kamiona je vozio neurotično i cimao volan sa jedne na drugu stranu, izazivajući ljuljanje kabine, što je samo nekoliko stvari o kojima su pripadnici policije želeli da razgovaraju sa njim nakon što su dobili prijavu.

Sve ovo, zajedno sa činjenicom da je vozač kamiona odbijao da stane, nateralo je predstavnike zakona u dvočasovnu poteru za njim kroz nekoliko okruga, tokom čega je ogromni šleper izveo okretanje za 180 stepeni nasred autoputa sa pet traka, nakon što je shvatio da je saobraćaj ispred njega zaustavljen. Nešto kasnije, on je vozio kroz gradske ulice pogrešnom stranom puta, izazivajući bar četiri udesa nevinih učesnika u saobraćaju, koji su se jednostavno zadesili u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, ali na svu sreću, niko nije poginuo ili bio povređen.

Hjustonske agencije, uključujući taktičke i vazdušne jedinice, automatski su bile uključene u zaustavljanje ovog pomahnitalog vozača, sa snimcima koji predstavljaju kamion čiji prednji točkovi ne poseduju gume, sa policijskim izvorima koji su rekli medijima da je šleper prešao preko šiljaka četiri ili pet puta, dok je u nekoliko njegovih guma čak i pucano iz vatrenog oružija.

Kako se ispostavilo, vozač ovog kamiona bio je pedesetjednogodišnji Kristofer Džon Lubovski i Ormond Biča, koji se sada susreće sa federalnom optužnicom za izbegavanje hapšenja, posedovanje metamfetamina i najverovatnije neće sesti za volan duže vreme.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group