Pokušao da ukrade kroserice uz pomoć teške mehanizacije

Australijska policija uhapsila je četrdesetjednogodišnjeg čoveka koji je prema svemu sudeći iskoristio viljuškar kako bi ukrao kroserice iz salona motocikala tokom noći...

Snimak incidenta predstavlja nam viljuškar sa nakačenom kukom koju je vozač iskoristio da probije kroz izlog salona motocikala. Vozač ove mašine prikačio je kaiše na motocikle i krenuo da ih odvozi u nepoznatom pravcu. Policija ga je ubrzo sustigla i zatekla u pokušaju utovara motociala u pikap parkiran na ulici. Nakon što je primetio policiju, vozač je pokušao da pobegne sa krosericama i dalje prikačenim na kuku za utovar.

Dvotočkači su spali sa kuke tokom policijske potere ulicama prigradskog naselja i preko pružnog prelaza. Na svu sreću tokom ove neobične jurnjave niko nije povređen, posebno zbog toga što je pokušaj krađe sprečen u sitne noćne sate, ali je begunac uspeo da ošteti nekoliko malih ograda i parkiranih automobila, potvrdila je policijska uprava Kvinsleda.

Na kraju ove potere, utovarač se zakucao u veliko drvo, nakon čega je njegov vozač pokušao da pobegne od policije pešice, ali ga je na njegovu žalost ekipa sa policijskim psima tragačima ubrzo sustigla i uhapsila izvlačeći ga iz visoke trave gde se skrivao pokraj jednog potoka, oko pet ujutru po lokalnom vremenu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group