Pokupšao da zadivi potencijalnog zeta i sa svojim klasikom završio u ogradi

Vlasnik jednog Corvette modela iz 1966. godine saznao je šta se može dogoditi ukoliko ne vozite svoj klasik dovoljno i osigurate da sve funkcioniše besprekorno...

Kako je opisano od strane vlasnika klasičnog američkog maslkar modela, on je jednostavno izvukao svoj automobil iz garaže po prvi put nakon pola godine. Kako je sam potvrdio, ubacivši u rikverc na strmom prilazu kući kako bi impresionirao ćerkinog dečka i odlučio je da malo zagreje zadnje gume nakon što je krenuo svojom pristupno stazom nazad ka garaži, što je momenat kada su stvari krenule po zlu.

Dok je vlasnik vozio svoj klasik prilaznim putem, on je pokušao da prikoči, ali je pedala završila na podu. On je potom pokušao da ukoči ručnom kočnicom, međutim i ona mu je otkazala poslušnost u trenutku. Ostajući bez načina da zaustavi svoj model, on je kao jedinu opciju video usmeravanje Stingray modela u neku od tačaka na putu.

Jedno od rešenja predstavljalo je zakucavanje u Nissan 350Z i Dodge Challenger modele koji su bili parkirani, dok je drugo bilo da se zaleti pravo kroz svoju belu ogradu, ali bi to značilo da potencijalno može zavšiti sa svojim klasikom direktno u jezeru koje se se nalazi na njegovom imanju. Treću opcija za ovog vlasnika predstavljala je najbolje rešenje, opredelivši se na kraju za nju i udarajući u deo ograde iza kog se nalazio zid njegove kuće.

Na snimku je moguće videti da je Corvette pretrpeo prilično veliko oštećenje na levoj prednjoj strani, ali kako deluje, njen vlasnik nije bio preterano uznemiren svim što se dogodilo, makar to nije prikazao vidno na snimku koji je sam izbacio na youtube platformu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group