Pogrešan tajming za driftovanje predivnim klasikom u Minhenu

Veoma je lako biti van sebe od uživanja na nekom automoto događaju, ali vozač ovog posebnog BMW modela dozvolio je da to ushićenje preraste u katastrofu...

Nakon što je napustio događaj u Minhenu, želja ovog čoveka da ostavi utisak na posmatrače bila je prevelika i završila se sa velikim računom, uzimajući u ozbir kazne i oštećeno prednje vešanje na njegovom modelu koje će morati da plati.

Nazvan “Street Drifting Fail in Munich“, ovaj nemili događaj potpuno iznenađjuje jer nismo videli da su se slupali narandžasti Lamborghini Huracan, koga možemo videti prvog, niti E90 M3 koji je išao iza njega, pa čak ni Dodge Challenger, koji ih je pratio, posebno kada znamo da su Challenger i Charger modeli često učesnici veličanstveno glupih saobraćajki. Međutim, to ovde nije slučaj.

U lošem primeru glavnu ulogu imao je vozač klasičnog BMW 6 modela i upravo je on uspeo da isprati sve ostale počasne sportske automobile kako napuštaju događaj bez i jednog incidenta i na potpuno nepoznat način odluči da je pravi trenutak za paljenje guma, što kao što možete videti, nije baš išlo po planu.

Start ovog tužnog drifta krenuo je sasvim pristojno, sa kockastim BMW modelom koji je klizao veoma lako, ali od momenta kada je korekcija pravca otišla predaleko, više nije bilo vremena da se zakoči dovoljno brzo kako bi se zaustavio automobil izbačen iz ose.

Kad je šestica zagrizla ivičnjak prednji točkom, inicijalni kontakt između dve površine savio je vešanje kao da je od papira i samo možemo zamisliti šta se desilo unutra, dok nam snimak nešto kasnije pruža pomalo uvida u to.

Ulje je bilo svuda i nadamo se da je problem samo do uljnog korita, a ne nešto daleko komplikovanije što može biti vezano sa donjim delom bloka. Prednji amortizer i donji deo branika takođe su prilično oštećeni, a nakon ovako teške lekcije bitno je da vozač ovog prelepog automobila nauči da je za bezbedno driftovanje potrebno daleko više prostora.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group