Ostali samo dugmići - ulična trka usitnila Corvette model i njegovog vlasnika naučila da leti

Više slika

Više slika

Jedan Chevrolet Corvette model rasturen je na komade nakon udesa za koji se sumnja da je izazvan nelegalnom uličnom trkom...

Vozač ovoga što je nekada bio automobil pravim čudom je preživeo, ali je ipak završio u bolnici sa teškim telesnim povredama.

Neverovatni incident dogodio se na jednoj raskrsnici u Floridi, u nedelju oko pola devet ujutru po lokalnom vremenu, kada su vatrogasne ekipe izašle na teren i zatekle scenu iz horor filmova. Vozač koji je u trenutku sudara bio sam u putničkoj kabini, katapultiran je iz nje preletevši navodno gotovo 47 metara, zbog čega je sa brojnim prelomima označen kao ’Trauma Alert’ i hitno prebačen u lokalnu bolnicu.

Olupina ovog automobila deluje kao rezultat eksplozije, sa brojnim delovima američkog sportaka rasturenim na sve strane. Na fotografijama postavljenim putem Facebook stranice Vatrogasnog odeljenja Merion okruga moguće je identifikovati deo motora, veliki komad putničke kabine sa dva, crvenom kožom obložena sedišta, crne aluminijumske točkove, na svim stranama sveta i haubu sa otvorima za vazduh na travi.

Saobraćajna policija Floride veruje da je beli Chevrolete Corvette bio učesnik ulične trke sa Ford Mustang modelom srebrne boje. Svedoci koji su pozvali policiju tvrde da je sportski automobil sleteo sa puta, presekao banderu i na kraju se jednostavno raspao u komade. Kako su policijski zvaničnici preneli lokalnim medijima, Mustang je prema svemu sudeći isekao vozača Corvette modela, zbog čega je on zakačio drugi automobil, izgubio kontrolu i na kraju udario u banderu i drvo.

Vatrogasci su bili primorani da zatvore državni autoput zbog toga što su električni vodovi visili veoma nisko, dok policijski organi tragaju za vozačem Ford Mustang modela, koji je opisan kao belac visok između 172 i 182 centimetra, poseduje uredno održavanu bradu, dve tetovaže na desnoj podlaktici i težak je oko 110 kg.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group