Ni dve tone ne mogu ništa malenom Yaris modelu

Kada vozite SUV, veoma je važno da uzmete u obzir njegov viši centar gravitacije u poređenju sa regularnim modelima...

Naravno, veoma je važno da nikada ne naletite na zadnji deo drugog autombila, takođe. Upravo je to bio slučaj sa jednim vozačem Land Rover modela, koji deluje kao da nije razmišljao ni o jednoj ni o drugoj pomenutoj stvari kada je naleteo na zadnji deo Toyota GR Yaris modela, prevrnuvši se automatski.

Incident se dogodio u Birmingemu i snimak kamere sa kontrolne table drugog automobila u saobraćaju predstavlja nam Discovery Sport model koji ulazi u kružni tok sasvim normalno, usput puštajući jedan Nissan Juke da prođe, pre nego što se prestrojio u centralnu traku. Vozač Land Rover modela zatim je prešao u unutrašnju traku, najverovatnije kako bi zaobišao gušći saobraćaj u ostale dve. Međutim, SUV nije ni bio potpuno u traci pre nego što je vozač dodao gas, dobijajući na kraju veoma važnu lekciju iz strpljenja.

Discovery Sport model završio je u desnoj strani zadnjeg branika GR Yaris modela, popevši se na na zadnje krilo i prevrnuvši se na krov, zamalo udarajući još jedan automobil ispred sebe pre nego što se zaustavio uspravno u traci. Šteta je prilično velika i uključuje slomljene prozore, iskrivljen krov, zgužvanu haubu i prednji branik, zajedno sa svim mehaničkim oštećenjima koja ne možemo videti. Međutim, verovatno najiznenađujuće jeste to što, makar na površini, deluje kao da je Toyota pretrpela veoma malo oštećenja, uprkos tome što ju je SUV težak dve tone udario snagom dovoljnom kako bi se prevrnuo.

Bilo kako bilo, ni jedan od vozača nije srećan zbog incidenta, niti novca i vremena koje će biti potrebno za popravke, posebno kada je sve moglo biti izbegnuto sa nešto više strpljenja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group