Neko je već uspeo da slupa novi BMW M3 Touring model

Više slika

Više slika

BMW M3 Touring predstavlja automobil koji su entuzijasti čekali decenijama i sa isporukama koje su krenule pre nekoliko meseci, samo se čekao trenutak kada će jedan od njih biti uključen u ozbiljan udes...

Ovaj slupani M3 Touring model koji je postavljen na prodaju putem AutoScout24 sajta, nakon što je učestvovao u incidentu u Švajcarskoj primetila je Motor1 publikacija, a uprkos tome što zahteva ozbiljnu popravku i ostaje pitanje da li će se ikada vratiti na puteve, on i dalje poseduje ogromnu cenu. Prodavac za automobil u ovom stanju traži sumanutih 73.786,45 evra.

Za ovu sumu koja može oči zasuziti, moguće je kupiti M3 Touring model niske kilometraže koji nema uništenu prednju stranu. Za sada nije potpuno jasno da li je karavan performansi udario u neku nepokretnu prepreku ili u drugi automobil, ali koji god da je slučaj u pitanju, njegov prednji deo je potpuno neprepoznatljiv. Zapravo, njegovoj prednjoj starni u potpunosti nedostaje branik, maska hladnjaka je nestala i jedan od farova je u potpunosti iščupan. Pored toga, hauba je zgužvana i potpuno je očigledno da je nepopravljiva.

BMW deluje kao da nije pretrpeo bilo kakva druga vizuelna oštećenja, ali je potpuno moguće da je došlo i do štete na motoru i potencijalno određenim veoma skupocenim komponentama vešanja. Pored toga, možemo videti da su vazdušni jastuci, uključujući i one bočne, iskočili tokom sudara.

Po svemu sudeći, niko se zdravog razuma neće tek tako upustiti u popravku ovog automobila, tako da će on najverovatnije otići nekome za rezervne delove. Najdragoceniji deo ovog modela svakako predstavlja njegov trolitarski šestocilindraš, tako da se njegov vlasnik može svim srcem nadati da on i dalje funkcioniše kako bi potencijalno mogao biti korišćen u drugom automobilu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group