Može li Maybach S-Class stići luskuz Rolls-Royce modela

Rolls-Royce Phantom se smatra ultimativnim izrazom luksuza u automobilskoj industriji...

Međutim, Maybach S-Class model kompanije Mercedes takođe je veoma impresivna mašina, prepuna luksuza i vrhunske tehnologije. Kako bismo videli da li je poslednja linija trokrake zvezde dorasla britanskom gigantu luksuznog segmenta, ekipa Throttle House kanala uporedila automobile iz ove dve serije rame uz rame.

Rolls svoj dizajn zasniva na klasičnom luksuzu, što znači da se njegovi modeli oslanjaju na uključivanje najboljih materijala, kvalitet i komfor koji britanski brend sa velikim uspehom godinama unazad isporučuje svojim klijentima. Sve što dotaknete u Rolls-Royce modelima predstavlja kožu visokog kvaliteta, metal ili drvo, bez i jednog plastičnog segmenta na vidiku.

Vožnja ovim modelima je glatka kao plovidba kajakom na mirnom jezeru i upravljanje je toliko lagano da ga je moguće izvesti sa jednim prstom, uprkos težini automobila koja se u proseku zaustavlja na oko 2.560 kilograma. Štaviše, nešto što nikada kupci nisu mogli da pronađu S-Class modelima, čak i Maybach izdanjima, jeste nivo prilagođavanja koji je moguće videti u Phantom automobilima, a on uključuje i svari kao što su zvezdano nebo i posebno dizajnirana umetnička dela u kontrolnoj tabli.

Po pitanju modela Maybach, on može biti sumiran kao "luksuz predstavljen viškovima". On poseduje neverovatnu količinu monitora, zvučnika koji izlaze na sve strane, ambijentalno ozvučenje, ali takođe donosi veoma raskošan prostor na zadnjoj strani, sa ležernim osećajem i masažerima, frižiderom i sklopivim stolovima. Povrh svega, Maybach svojim klijentima omogućuje sve to po ceni gotovo duplo manjoj od Rolls-Royce modela, tako da bi se po automatizmu mogao smatrati 75% dobrim u poređenju sa Phantom linijom, ali je i dalje poseduje izvanrednu vrednost.

Štaviše, upoređivanje ova dva modela uglavnom se može zasnivati na ličnim preferensama, tako da je konačan sud nije moguće doneti ishitreno, ali snimak koji sledi u nastavku ovog teksta svakako može pomoći prilikom toga.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group