Motor Nissan Altima modela u fatalnoj nesreći proleteo kroz zid kuće

Devetnaestogodišnji vozač Nissan Altima modela koga je jurila policija u Masačusetsu poginuo je u brutalnom sudaru zbog čije je siline motor automobila probio zid jedne kuće na drugom spratu...

Sudar se dogodio prošle nedelje nedugo nakon što je nenaoružani vozač krenuo da beži od policije nakon što su pokušali da ga zaustave zbog saobraćajnog prekršaja. Zvanična izjava Državne policije Masačusetsa naglašava da je vozač prešao na crveno svetlo, ali nije uspeo da uđe kako treba u levu krivinu.

Nakon što je izleteo sa puta, Altima model se zakucao u zemljani nasip, poletevši u vazduh pre nego što se zakucao u kameni zid, veliko drvo i banderu. Automobil je u ovom karambolu udario i prednji deo 2023 Jeep Wrangler modela na obližnjem parking mestu, dok je i jedan 2020 Buick Envision takođe ovom prilikom oštećen. Čitav haos je bio toliko burataln da je blok motora odleteo iz Nissan automobila i kao tane probio cigleni zid na jednoj kući, koja je bila smeštena oko šest kuća niže od inicijalnog udara.

Policijski izveštaji navode da je mladi vozač takođe isčupan iz vozila i da ga je ekipa hitne pomoći proglasila mrtvim na licu mesta. Kako lokalni mediji navode, konzerve piva i lažne isprave Vermonta pronađeni su u Altima modelu, sa vlastima koje su odmah izvele autopsiju kako bi zaključile da li je mladić bio pod dejstvom alkohola ili nekih drugih supstanci.

Leteći motor aterirao je u kupatilo ove kuće, ali na svu sreću, u njemu se nije nalazio niko od onih koji u njoj žive. Građevinski inspektor zaključio je da kuća sada nije strukturno bezbedna, a uprkos tome što njen vlasnik ima osiguranje, njegov prijatelj je pokrenuo GoFundMe stranicu kako bi mu pomogao da prikupi 20.000 dolara za saniranje štete.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group