Milioner podigao trkački McLaren Senna GTR model na pedeset i sedmi sprat

Ultra-luksuzni penthaus u Melburnu postao je još ekskluzivniji zbog neverovatnog dodatka u vidu McLaren Senna GTR modela...

Superautomobil je podignut u svoj novi dom na pedeset i sedmom spratu duplog tornja u La Trobe ulici uz pomoć krana, privlačeći pažnju svih koji su se zatekli okolo i čitave svetske javnosti.

Ekipa od osam ljudi transportovala je vozilo sa tla sve do najvišeg sprata potpuno novog, elitnog stambenog tornja. McLaren je smešten na kran i pažljivo podignut do najviše tačke. Nekoliko minuta kasnije, nekonvencionalni lift dostigao je svoju destinaciju i superautomobil je ubačen u stan, podsećajući na poznatu scenu sa Lykan Hypersport modelom iz Fast and Furious franšize.

Vest o novom prebivalištu McLaren Senna GTR mdela u njegovom novom melburškom zdanju, multimilioner Adrian Porteli podelio je putem svog Instagram naloga. Luksuzni penthaus nedavno je oborio rekord Australije za najskuplju nekretninu, nakon što je prodat novom vlasniku za 26.5 miliona američkih dolara, dok je 2020 McLaren Senna GTR listovan kao najskuplji automobil zemlje kengura, procenjen na tri miliona australijskih, što je oko dva miliona američkih dolara.

Portelijeva odluka da ovaj trkački superautomobil podigne u svoj novi penthaus došla je zbog toga što ova mašina nije ulično legalna. Vlasnik priznaje da je njegov luskuzni stan daleko ekskluzivniji sada i da će najverovatnije biti večni dom superautomobilu, jer je njegovo spuštanje gotovo nemoguća mislija zbog toga što je izgradnja dva tornja u potpunosti završena. Kako je australijski biznismen otkrio, transportovanje normalnog nameštaja u penthaus takođe je bilo uključeno u originalnu cenu ovog ugovora.

McLaren Senna GTR debitovao je 2019. godine kao ekskluzivna trkačka verzija Senna modela, sa ograničenom proizvodnjom od svega 75 jedinica. Za pokretanje ovog čudovišta zadužen je četvorolitarski V8 agregat koji stvara 814 ks i stiže u kombinaciji trkački fokusirane postavke i ekstremne aerodinamike.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group