Mehaničar uništio predivni klasik vredan gotovo sto hiljada evra

Jedan obožavalac automobila iz Australije doživeo je nešto što predstavlja najgoru noćnu moru svakog ljubitelja četvorotočkaša...

Nakon što je jedan vlasnik ostavio svoj skupoceni klasik Holden Commodore VL model iz 1986. godine kod mehaničara, on se se vratio u radionicu kako bi otkrio da ga je jedan od mehaničara slupao. Snimci automobila koji su nastali od strane 7News mreže nakon incidenta, otkrivaju nam značajna oštećenja na njegovom prednjem delu, gde je hauba potpuno savijena i čitava struktura u potpunosti narušena.

Pored toga, šteta je potpuno jasna i na zadnjem delu automobila, sa poklopcem prtljažnika zgužvanim nagore i branikom koji visi sa karoserije. Nije potrebno ni govoriti da ovo nipošto nije usluga kojoj se vlasnik nadao prilikom ostavljanja automobila u radionici. Mehaničar tvrdi da je krenuo sa ovim modelom da obrne jedan krug u Ormeau, koji se nalazi na Zlatnoj obali u blizini Brizbejna, ali je na svom putu izgubio kontrolu i zakucao se u još tri vozila, izazivajući štetu i na njima.

Svako od nas bi bio potpuno skrhan kada bi saznao da mu je mehaničar uništio automobil, ali ovom vlasniku je delovalo kao da mu je neko isčupao srce iz grudi jer je ovde reč o prilično retkom i vrednom klasiku. Sudeći prema izveštajima CarExpert publikacije, klasični Holden ovog čoveka vredi preko devedeset hiljada evra.

Poslednje izdanje prve generacije Commodore modela, VL, kreirano je od 1986. do 1988. godine, a uprkos tome što nešto više detalja o ovoj posebnoj jedinici nije poznato, znamo da je on kada je izašao nov iz fabrike bio opremljen petolitarskim V8 agregatom sa Rochester četvorogrlim karburatorom, dobrim za 164 ks.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group