Lucid Air izgoreo u požaru tokom prezentacije

Stvari su postale daleko gore za kompaniju Lucid sa pojavljivanjem fotografija na kojima se vide oštećenja od požara na njenom novom Air modelu...

U najnovijem slučaju, prve informacije navode da se ne radi o samozapaljivanju visokovoltažnog baterijskog pakovanja, ali šta god da je bio uzrog ovog požara, prednji deo automobila i šteta koju je naneo definitivno deluje jako loše.

Sudeći prema svedocima i Reddit korisniku koji je originalno postavio ove fotografije, tokom ovog incidenta niko nije povređen, sa modelom Air koji je jedini izvukao deblji kraj na kraju balade i istražnim organima koji još uvek istražuju kako bi otrkili šta je dovelo do buktinje.  

Posmatrajući oštećenja na automobilu, koja se kako deluje fokusraju oko njegove prednje leve četvrtine, ne postoji ništa što bi sugerisalo da je veliko baterijsko pakovanje koje ga pokreće uzrok vatre. U slučajevima paljenja baterijskih pakovanja vozila uglavnom završavaju kao pregoreli krompir i ostaju potpuno uništena plamenom, uprkos surovom odgovoru vatrogasaca koji ulažu ogromne napore.  

Model koji je zahvatila vatra prema svemu sudeći predstavlja baznu Air Pure varijantu, parkiranu nekoliko redova iza vozila koja su se nalazila na polu privatnoj demonstraciji njegovih mogućnosti, kao i mogućnosti različitih modela iz Air ponude. Iako korisnik Reddit platforme opisuje incident kao spontano samozapaljivanje, on naglašava da se u vreme kada se on odigrao osećao čudan smrad, sličan kočnicama koje gore.

Poslednji požar je samo dodatna loša vest za brend Lucid, koji se suočava sa strašnim problemima po pitanju prodaje. Iako je Air među najbržima, poseduje najveći prelazni opseg i najbrže vreme punjenja u poređenju sa drugim modleima na tržištu, on je takođe među najskupljima. Lucid pokušava da uvede razne popuste i organizuje događaje kao što je ovaj kako bi oporavio svoje poslovanje, ali upravo ovakvi i slični incidenti mogu ovu kompaniju odvući na samo dno.

LUCID Air Demo Today 🔥
by u/protectivedetective in lucidmotors
The Lucid Air Demo was ?

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group