Limuzina kakvu do sada niste videli - Range Rover Vogue LSE

Više slika

Više slika

Ekstenzivno modifikovani Range Rover Vogue LSE model iz 1994. godine, koji je kupljen od strane brata Sultana od Bruneja i koristio ga je Majk Tajson, biće aukcijski prodat putem Iconic Auctioneers kuće u Velikoj Britaniji...

Čudna limuzina predstavljaće jedno od najintriganitnijih vozila ponuđenih tokom aukcijskog bloka i događaja koji će se održati od 10. do 12.novembra, dok kuća zadužena za njegovu prodaju procenjuje da bi crni Range Rover LSE Vogue mogao biti prodat po nekoj ceni od 35.000 do 46.000 evra.

Ovaj specijalni Range Rover kreiran je za princa Džefrija od strane Townley Cross Country Vehicles brenda i predstavlja ultimativni primerak svoje linije tog doba. Klasični model dugačak je 122 centimetra više od standardne Range Rover varijante, sa krovom koji mu je podignut za 20 cm takođe, što putnicima u njegovom enterijeru omogućuje opuštanje kao u privatnom mlaznjaku.

Jedan od najintrigatnijih aspekata putničke kabine ovog modela, jeste njegov raspored sedenja. Pozicionirano odmah iza vozačevog segmenta, nalazi se jedno sedište koje je orijentisano ka vratima. Zadnji deo putničke kabine okrenut je na drugu stranu sa dva velika kapetanska mesta, od kojih svako putem svojih naslona za ruke ima pristup vrhunskim slušalicama kompanije Sony. Enterijer ove limuzine poseduje dva televizora sa VCR i CD plejerima, zajedno sa velikim ostavinskim odeljcima. Ova dva sedišta elektronski su podesiva i oba su presvučena svetlo crvenom kožom.

Kao i brojni drugi automobili koji su bili u vlasništvu Sultana od Bruneja, ovaj Range Rover je bio skriven od očiju javnosti dugi niz godina, ali je tokom dvehiljaditih stigao na naslovne strane globalno nakon što je korišćen od strane legende boksa, Majka Tajsona, koji je bio u Glazgovu kako bi se borio sa Luom Savaresom u Hamden Parku.

Automobil je zatim prodat od strane Glasgow Car Company brenda i na kraju je pronašao put do novog vlasnika u Danskoj, januara meseca 2008. godine. Ova specijalna limuzina svoje poslednje godine provela je u Velikoj Britaniji i poseduje 27.320 kilometara na odometru.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group