Lamborghini potpuno uništen nakon što se pokvario na autoputu

Kvar na putu nikada nije prijatno iskustvo, ali je još manje zabavno kada se dogodi na skupocenom modelu koji je dizajniran za generisanje sreće...

Međutim, kvar iz ’neprijatnog’ prerasta u zastrašujuće iskustvo kada se dogodi na autoputu, kao što je jedan vozač u Kini nedavno imao nesreću da sazna.

Na snimku, prvi put podeljenom putem Weibo mreže, možemo videti muškarca koji stoji do svog Lamborghini Huracan modela, kome je prtljažni prostor napred bio otvoren. Već dovoljno loša situacija samo postaje još gora zbog toga što se njegov superautomobil zaustavio na malenom prostoru odmah do trake i kratkog razmaka do razdelnika.

Na svu sreću po vozača pokvarenog Lamborghini modela, nastalo je dovoljno prostora u razređenom saobraćaju kako bi mu omogućio da pretrči na drugu stranu autoputa, dalje od njegovog automobila. Međutim, sreća drugih učesnika u saobraćaju nije bila na njihovoj strani, jer ovaj čovek nije mogao da odgura svoj model i povede ga sa sobom u zaustavnu traku kako bi ga sklonio na sigurno.

Iako je pokvareni italijanski superautomobil stajao u traci sa sva četiri i vidno otvorenim prtljažnim poklopcem na prednjoj strani, sa nesrećnim vozačem koji je mahao drugim učesnicima kako bi bezbedno prošli pokraj njegovog modela kada se nalazio pokraj njega, opasnost da Lamborghini bude zakucan u brzoj traci ubrzo je postala realnost.

Jedan SUV model, sa vozačem potpuno očigledno nesvesnim modela ispred sebe, zakucao se u punoj brzini u zadnji deo Lamborghini automobila. Identifikovan od strane korisnika društvenih mreža kao Geely Xingyue model, ovaj SUV definitivno nije uložio nikakav napor da uspori pre nego što se zabio u zadnji deo sportskog automobila.

Kao što možemo očekivati u brzoj traci, sudar je bio izuzetno nasilan, poslavši SUV u okretanje više od 360 stepeni širom tri trake, istovremeno dovodeći do prosipanja njegovih tečnosti svuda po asfaltu. U međuvremenu, Huracan je poleteo napred od siline udara, zakucavajući se prvo u razdelni pojas autoputa, nakon čega je nastavio da kotrlja preko ostalih traka autoputa.

Iako je čitava situacija rezultirala zastrašujućim incidentom, prava je sreća što je razdelnik na putu sprečio da prazni Lamborghini model preleti na drugi deo puta u saobraćaj koji se kretao u suprotnom smeru. U međuvremenu, Audi koji je išao iza SUV modela uspeo je da uspori i izbegne svoje učešće u čitavom incidentu.  

Deluje potpuno neverovatno da je vozač SUV modela bio toliko odsutan da nije primetio automobil ispred sebe. Naravno, ostaje nam da preispitujemo odluku Lamborghini vozača da ostavi svoj model i ne odgura ga nešto dalje ulevo ili pokuša da pređe u zaustavnu traku, ali sve je to lakše reći nego uraditi na užurbanom autoputu.

Međutim, to da vozač SUV modela praktično nije video vozilo kome se rapidno približavao, navodi na potpuni nemar i odsustvo koncentracije na putu, toliko da samo ostaje da se nadamo da su svi koji su učestovali u ovom sudaru dobro.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group