Kris Haris tvrdi da nikada nije zažalio zbog kupovine Delta Integrale modela

Privlačnost Lancia Delta Integrale modela je neosporna, sa brojnim jedinicama ove linije koje su skrivene kao svetinje po garažama i održavane u savršenom stanju...

Kris Haris je inspirisan demonima noći i viskija, jednoga dana odlučio da želi ovaj model više nego išta i da želi da ga koristi čak i zimi.

Iako je sada već nekoliko decenija star, pogon na svim točkovima Lancia Delta Integrale modela, njegov turbo motor i četvoro vrata čine ga iznenađujuće modernim u ovoj eri, makar na papiru. Međutim, ovo nije toliko moderno vozilo za posedovanje, što može predstavljati dobru i lošu stvar sudeći prema Harisu.

Lancia Delta Krisa Harisa predstavlja model sa osam ventila, što ga ne čini najmoćnijim i daleko traženijim primerkom sa šesnaest valvi. Ovo je njegovu mašinu učinilo nešto pristupačnijom, ali sudeći prema Harisu, manje zabavnom za vožnju nego što se može očekivati, takođe.

Međutim, kako i sam priznaje, zahvaljujući restauriranom turbo punjaču, motor ovog automobila sada stvara 190 ks, što je više nego dovoljno. Sam model predivno vuče prilikom krstarenja i poseduje bezgešnu kontrolu obrtaja u krivinama, ali postoje i određene mane koje je popularni voditelj izneo.

Većina idikatora za upozorenje na kontrolnoj tabli konstantno je upaljeno, podnica prtljažnika toliko je zarđala da bi mogla biti oduvana kao rođendanska svećica i turbina je inicijalno podešena kako bi stvarala veći potisak, što je dovelo do dodatnih problema ispod haube.

Uprkos svemu tome, Haris navodi da ni u jednoj sekundi nije zažalio zbog kupovine ovog automobila, iako je njegov drugi izbor u tom momentu bio polovni Audi S3. Iako je morao dosta da uloži u njega, Delta model ga je nagradio svaki put kada bi mu prilazio, vozio i svakog puta kada bi zamišljao sebe kao reli legendu koja ga je vozila kada je bio nov.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group