Kamiondžija u sekundi ostao bez kontrole i izgurao sve pred sobom sa puta

Vožnja kamiona je veoma komplikovana, što je jedan kamiondžija iz Japana nedavno osetio i na svojoj koži, a u njegovom neobičnom slučaju ona je u sekundi postala još teža zbog toga što više nije video put pred sobom, sa strane niti iza sebe...

Bizarni incident koji možete videti u nastavku teksta dogodio se u Japanu i snimljen je kamerom na zadnjoj strani drugog učesnika u saobraćaju, u nekoliko minuta postajući viralan video na Reddit platformi. Ovaj slučaj je toliko redak da je potrebno pogledati nekoliko puta kako biste shvatili šta se sve tu zapravo dogodilo.

Sve počinje u tunelu, kada je vozač kamiona bio primoran da zakuca kočnicu kako ne bi udario u zadnju stranu model Toyota Prius koji se kretao ispred. Tokom ovog postupka, njegova kabina se nagnula napred i prevrnula na put, ostavljajući vozača bez mogućnosti da upravlja niti iskontroliše svoj kamion. On je na kraju ipak udario Prius model ispred sebe izguravši ga iz trake, a pošto kočnice takođe nisu radile nakon što se kabina prevrnula, vozač nije imao šanse da ukoči.

Vozač ispred, sa čijeg je zadnjeg dela čitav incident snimljen, krenuo je da usporava, ali je ubrzo shvatio da kamion nastavlja da mu se približava otpozadi, zbog čega je nagazio i skrenuo levo na raskrsnici, dok je teretnjak nastavio da se kreće napred bez ikakvih naznaka zaustavljanja.

Nije poznato šta se dogodilo nakon što je kamion prošao ovu raskrsnicu, ali se on najverovatnije zaustavio nakon što je udario u nešto. Kamionske kabine kao što je ova dizajnirane su na način koji omogućuje njihovo obaranje napred radi olakšanog pristupa motoru i drugim mehaničkim delovima. Očigledno je da osoba koja je otvarala ovaj model poslednji put nije vratila osigurače na svoje mesto i time je ugrozila život ne samo vozača kamiona, već i ostalih učesnika u saobraćaju.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group