Kako izgleda vožnja najgoreg automobila na svetu

Šta li je bilo u glavama ljudi koji su napravili ovaj automobil?

Da li ste se nekada zapitali koji je najgori automobil na svetu. Mnogi vozači tvrde da upravo oni voze najgori automobil i postoji mnogo modela koji se mogu kvalifikovati za ovu listu. Međutim, mi smo pronašli automobil koji definitivno nosi titulu najgoreg automobila ikada napravljenog i to po svim kriterijumima.

U pitanju je Hoffman iz 1951. godine koji zaista ostavlja bez teksta i to u negativnom smislu. Ovaj automobil je dvosed i zamišljen je da bude vozilo malih dimenzija koje će moći da  vam pruži bezbedan, ekonomičan i udoban prevoz korz grad. Ipak, ovaj automobil nije ništa od toga. Njegov metalni i jednostavan izlged ostavlja utisak kao da su ga konstruisali studenti koji su radili projekat za fakultet i za to dobili bednu 6-icu kao ocenu.

Ovaj automobil ima 3 točka, mada to ne ostavlja nikakav utisak niti donosi do poboljšanih performansi. Svi koji su ga ikada vozili ostali su zatečeni i rekli su da je čudo da se ovakvo nešto uopšte i kreće po drumu.

Džejson Torčinski je jedan od brojnih stručnjaka koji su seli za volan ovog autombila, a njegove utiske i mišljenja o Hoffmanu možete videti i čuti u video klipu ispod.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group