Kako izgleda egzotični primerak vrhunskog italijanskog dizajna

Više slika

Više slika

Ljubitelji automobila pitali su se da li bi trebalo da ostanu vezani za kompaniju Lamborghini nakon što je postala deo Audi i Volkswagen Grupacije 1998. godine...

Tri godine kasnije, međutim, sa predstavljanjem modela Murcielago, italijanski proizvođač je otkrio da nastavlja svoj prepoznatljivi DNK i ne želi da se povinuje velikim promenama pod novim rukovodstvom.

Naslednik Diablo automobila, bio je ponuđen u kupe i roadster varijantama, a došao je u dosta specijalnih izdanja. Jedno od njih predstavljao je i Versace model, kreiran u saradnji sa poznatim, luksuznim italijanskim modnim brendom.

Ova varijanta automobila kreirana je u svega dvadeset primeraka, sa odvažnim stilom karoserije, dok je svega osam njih kreirano sa volanom sa desne strane. Sve ovo čini Murcielago LP640-4 Versace veoma retkim prizorom, tako da primerak koji vidite u galeriji iznad, može bez ikakvih problema biti prodat po nekoj ceni od 168.000 do 190.777 evra.

Identifikovan kao broj 19, ovaj posebni Murcielago inicijalno je transportovan na Novi Zeland pre jedanaest godina, gde je i ostao sve do prošle. Tada je trenutni vlasnik automobila odlučio da kupi i De Tomaso Pantera model, kako bi oba transportovao u Veliku Britaniju.

Prelepi Murcielago Versace prvi put je registrovan u Britaniji prvog aprila iste godine. Na odometru, ovaj Lamborghini poseduje 11.300 pređenih kilometara, a dolazi u besprekornom ukupnom stanju, praćen punom servisnom istorijom i naravno, Versace kompletom putnih torbi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group