Još jedan Tesla Model 3 van kontrole izazvao karambol na kineskim ulicama

Zastrašujući snimak sigurnosnih kamera uhvatio je finalne momente kada je Tesla Model 3 u punoj brzini udario u autobus i parkirani Audi...

Incident se dogodio ovog februara u gradu Ruian u provinciji Đeđang, sa kamerama koje su prvobitno predstavile vozača tamno plavog Tesla modela koji leti velikom brzinom preko mosta, nakon čega udara u bankinu, blago se otiskuje sa zemlje i zadnji deo podiže u vazduh. Nakratko, Model 3 je nosem prvo duž mosta, pre nego što su mu se zadnji točkovi ponovo zakucali u tlo.

Tesla model, najverovantnije van kontrole, nastavio je zatim da ubrzava ka zauzetoj raskrsnici, presecajući put u makaze između dva bela automobila izbegavši sudar sa njima za svega nekoliko centimetara. Automobil je nastavio da leti ulicom sve dok se nije zakucao u zadnji deo autobusa, koji je bukvalno oduvao. Tesla se konačno smirio zakucavajući se u srebrni Audi parkiran sa desne strane puta i ispred čoveka koji samo što je seo za volan svog automobila dva mesta ispred njega.

Prvobitni izveštaji iz Kine naveli su da je suvozač iz Model 3 automobila izgubio svoj život tokom ovog incidenta, ali je nešto kasnije otkriveno da je on ipak preživeo čitav karambol i da su on i vozač transportovani hitno u lokalni urgentni centar. Car News China ističe da lokalna policija nije zvanično komentarisala ovu zastrašujuću nesreću.

Za sada je potpuno nejasno da li je ovaj udes rezultat manijačke vožnje ili su mu prethodili neki drugi faktori, nalik već viđenim slučajevima u kojima su ovi automobili ubrzavili do maksimuma van svake kontrole. Bilo kako bilo, ne postoji sumnja da će kompanija Tesla podrobno istražiti ovaj incident, kako bi zaključila njegove uzroke, tako da ostaje da sačekamo još malo kako bismo videli šta se tu zapravo dogodilo.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group