Izgubio život snimajući svoj ples za TikTok na krovu kamionske prikolice

Dvadesetpetogodišnji muškarac koji je plesao na prikolici šlepera udario je u nadvožnjak i poginuo na mestu...

Neidentifikovani mladić oboren je sa prikolice osamnaestotočkaša u Hjustonu prošle nedelje, nakon što je, prema snimcima drugih učesnika u saobraćaju, stajao na beloj prikolici kamiona i uspešno izbegao prvi nadvožnjak. Međutim, on je ustao i krenuo da mrda kukovima i rukama, gledajući udesno, najverovatnije ka svom telefonu kojim se snimao, kada je naišao drugi nadvožnjak i oborio ga sa prikolice.

Ovaj momak je delovao kao da se nalazi u raskoraku, kako je predstavljeno snimkom objavljenim od strane Daily Mail publikacije, a nakon udara i pada sa kamiona odmah je prebačen u lokalnu bolnicu gde su lekari mogli samo da proglase smrt, preneo je Fort Worth Star-Telegram. Sudeći prema vlastima Teksasa, ovaj momak je najverovatnije pravio snimak svog plesa za neku od društvenih mreža, međutim ovi detalji nisu još uvek potvrđeni.

Vozač kamiona je ispitan u policiji i pušten nakon što je dokazano da on nije imao nikakve veze sa ovom fatalnom glupošću mladog čoveka. Vozač koji se nalazio četiri modela iza kamiona, Kristal Dejvis, izjavila je kako je prošla pored njegovog tela jer su automobili bili primorani da idu levom trakom: „Videla sam tragove krvi na asfaltu. Mladić je ležao zgrčenog tela, polomljenog vrata i ruke“, izjavila je Dejvisova.

Pojedini mladi ljudi su spremni da urade sve kako bi privukli pažnju svojih pratilaca na društvenim mrežama, tako da je ovo idealan primer gluposti koje neretko pokušavaju da izvedu kako bi se predstavili neustrašivima ili uradili nešto ’inovativno’. Sve to se uglavnom završava na nekoliko neprivlačnih načina, od kojih je jedan neretko i ovaj najcrnji, za koji se posthumno dodeljuje Darvinova nagrada.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group