Gran Turismo 7 stiže sa preko 400 različitih modela iz različitih era

Svi ljubitelji vrhunske trkačke franšize dugo su čekali da Gran Turismo 7 postane realnost i nedavno je zvanično objavljeno da će 04.03.2022. godine, popularni naslov konačno biti dostupan za PlayStation 4 i PlayStation 5 platforme...

Pred premijerno predstavljanje video igre, stiže nam i klip objavljen od strane direktora kompanije Sony Interactive Entertainment, Kazunorija Jumanačija, u kome otkriva neke od automobila koji će moći da se vide u njegovom novom naslovu. Sony Interactive Entertainment studio potvrdio je da će se u Gran Turismo 7 nastavku naći preko 400 automobila i u svom trejleru predstavio je neke od njih, koji igračima dolaze iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

U videu možemo videti ikonične automobile koji uključuju i 1962 Ferrari 250 GTO, 1967 Toyota 2000GT, Mercedes-Benz CLK LM, Pontiac Trans Am, Honda NSX, Jaguar E-Type i brojne moderne konceptualne automobile kao što su Lamborghini V12 Vision Gran Turismo i Mazda RX-Vision GT3 Concept.

Tokom čitavog snimka, Jumanači govori o tome kako kolekcionari automobila formiraju veoma važan deo automobilske kulture i tvrdi da su brojni od najfascinantnijih modela iz industrije uključeni u novom izdanju.

Nije samo različitost dostupnih automobila nešto što će pomoći uspostavljanju Gran Turismo 7 naslova kao najboljeg vozačkog simulatora na tržištu. Pored ovoga, poznato je da će nova igra uključiti kompleksno dinamično vreme i sistem vremenskih uslova koji su razvojni timovi kreirali uz pomoć Američke Svemirske Agencije. Dodatno, biće dostupne i brojne različite trkačke staze i igrači će dobiti pristup velikom broju gradskih pejzaža koje mogu koristiti kao pozadine za fotografisanje.

Naravno, Gran Turismo 7 nije jedina trkačka igra koja stiže uskoro, jer će devetog novembra Forza Horizon 5 biti premijerno izbačena na tržište za Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One i Windows 10 platforme, a i ona će takođe posedovati više od 400 različitih modela.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group