Ford Bronco nekim čudom preživeo prevrtanje sa stene

Vlasnik novog Ford Bronco modela može da zahvali svojoj sreći nakon što je krenuo da se prevrće izbegavši ozbiljnije povrede i veća oštećenja na svom terencu...

Snimak podeljen putem TikTok mreže predstavlja nam sve što je pošlo po zlu. Bronco je vožen u terenskim predelima Jute, sa vlasnikom koji je pokušao da se popne uz strmu kamenu formaciju. Sposobni Ford je uspeo da pređe prvu polovinu uspona bez preteranog napora, ali na svom putu ka vrhu, vozač je odjednom stao na kočnicu, kako bi naizgled ponovo ispravio svoju putanju.

Na nesreću, Bronco je krenuo da se prevrće polako unazad, a u jednom delu deluje kao da je vozač ponovo pod kontrolom i da će jednostavni rikverc uspeti da spusti terenac nizbrdo i sa stene, kako bi krenuo u novi pokušaj. Umesto toga, SUV je nastavio da kliza ka podnožju stene i konačno se prevrnuo na stranu pri njenom dnu.

Kratko nakon postavljanja ovog klipa, vlasnik je podelio i video u kome je detaljno opisao štetu koja je nastala na Bronco modelu. On takođe otkriva da je motor stradao prilikom prelaženja prepreka, što objašnjava zbog čega je stao na kočnicu i zbog čega nije imao kontrolu, survajući se na kraju na početak uspona.

Pojedine ogrebotine i ulubljenja moguće je uočiti na bočnoj strani Bronco modela, kao i manja oštećenja koja su takođe vidljiva na retrovizorima i mekom krovu. Nešto tečnosti iz diferencijala vidljivo je prilikom prevrtanja automobila na bok i vlasnik zahvaljuje posebnim zaštitama - skijama i širokim ojačanjima na pragovima - dodatim nakon kupovine njegovog modela, koje su uspele da ublaže udar.

Za sada je potpuno nejasno zbog čega je motor ovog Bronco modela prestao sa radom, ali dokle god nije u pitanju ozbiljan problem, terenac bi uskoro trebalo da se vrati svojim pustolovinama.

@txbroncbuster When your off-road addiction ruins your wife’s day! #broncbuster #bronco #yougottabenuts #themaze #badday #brokenbronco ♬ original sound - BroncBuster
@txbroncbuster Reply to @sylvesternotstallone ♬ original sound - BroncBuster

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group