Fiat se priprema za predstavljanje nove generacije Panda modela

Iako izveštaji navode da će postojeći Fiat Panda modeli trajati do 2026. godine, planovi za naslednika ovog popularnog modela već su u razvoju...

Sledeća generacija Panda modela očekuje se sledeće godine i ona će predstavljati ’manje je više’ stil krosovera koji će biti glavni konkurent jeftinom i veoma interesnatnom Dacia Sandero modelu.

Kompanija Fiat prvi put je predstavio svoje planove za budućnost ovog modela putem Centroventi koncepta, koji je prvi put pojavio na Geneva Motor Show sajmu automobila 2019. godine. Za ovaj model kompanija tvrdi da deli arhitekturu sa nedavno predstavljenim 600e i jedan od tri krosover modela čiju proizvodnj kompanija planira do 2027. godine.

Sam izgled ovog modela sugeriše da, iako Fiat 600e predstavlja stil i nastavlja da bude privlačan imućnijim kupcima, sledeća generacija Panda modela ciljaće ka klijentima koji ne vole da prosipaju novac i tragaju za nečim pametnim i jednostavnim, kakvi su modeli Panda linije oduvek bili.

Kako bi se prilagodila evropskim kupcima, predstojeća vozila kompanije Fiat takođe će posedovati svoj udeo na brojnim drugim tržištima širom sveta, posebno u Latinskoj Americi, gde italijanski brend ima veliko uporište.

Još uvek ne znamo šta tačno Fiat planira da uradi sa svojom novom generacijom Panda modela, ali znamo da bi se predstavljanje nove linije ovih automobila moglo dogoditi 11.07.2024. godine, odnosno na sto dvadeset i peti rođendan kompanije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group