Ferrari SF 90 uništen sa svega 290 pređenih km ispod kaiša

Ferrari SF90 Stradale trenutno predstavlja arhitip superautomobila italijanskog brenda, ali jedan od primeraka ove linije završio je svoju karijeru prerano i trenutno se nalazi na aukciji...

Posebna jedinica SF90 Stradale modela koju vidite listovana je na prodaji od strane kompanije IAAI nakon što je potpuno uništena sa svega 290 pređenih kilometara na odometru. Kao što je obično slučaj sa ovakvim onlajn listinzima, nešto više informacija o udesu u kome je ovaj nesrećni Ferrari učestvovao potpuno nedostaje, ali je šteta načinjena na modelu prilično ozbiljna.

Deluje kao da je prednja strana ovog hibridnog superautomobila pretrpela najviše od čitave sile udarca, sa branikom koji je potpuno uništen, jednim farom koji nedostaje i ozbiljnim oštećenjima na rashladnom i visokovoltažnom sistemu. Hauba ovog SF90 automobila podeljena je na pola i vetrobransko staklo je potpuno smrskano.

Oštećenja se nastavljaju duž vozačeve strane, gde možemo videti dodatnu havariju koju je pretrpela karoserija, zajedno sa otrgnutim bočnim retrovizorom i ulubljenim zadnjim krilom. Čak ni zadnja strana nije prošla bez posledica i dodaje ukupno lošem stanju ovog superautomobila, koji deluje da je opremljen veoma poželjnim i ekskluzivnim Asseto Fiorano paketom, što je potpuno evidentno po podignutom zadnjem spojleru.

Listing ističe da ovaj SF90 Stradale poseduje vrednost od 1,034 miliona dolara uprkos svim oštećenjima koja je pretrpeo, a verovatno će privući pažnju različitih malih kompanija koje se bave kreiranjem i tjuniranjem automobila i koje će ga najverovatnije poželeti zbog pojedinih delova, uključujući određene enterijerne komponente i četvorolitarski V8 motor duplog turbo punjenja, koji je i dalje funkcionalan.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group