Dva moćna R8 modela završila u zidu tokom trke ubrzanja

Teško modifikovani Audi R8 potpuno je uništen nakon spektakularnog udesa na poslednjem TX2K22 trkačkom događaju...

Snimak incidenta predstavlja nam potpuno crni R8 model koji se trkao pokraj belog R8 modela. Iako detalji i specifikacije ovog posebnog R8 modela nisu poznati, možemo pretpostaviti da je on zapravo duplog turbo punjenja, što je evidentno po samoj brzini sa kojom sprinta sa starta trke ubrzanja i masivnim crnim linijama koje ostavlja na trkačkoj stazi.

Kako nemački superautomobil nastavlja da razvija brzinu, on može biti viđen kako odlazi naglo ulevo i zatim udesno, boreći se da održi svu svoju snagu na asfaltu. Kako se vozač približavao kraju trke na 400 metara, on je potpuno izgubio kontrolu nad svojim superautomobilom srednjeg motora. Automobil može biti viđen kako agresivno skreće levo preko staze zakucavajući se pravo u betonski zid, ostajući potpuno uništenog prednjeg dela.

Odmah nakon udara, ekipa za hitne intervencije na trkačkoj stazi pohitala je ka automobilu, gde je na sreću zatekla vozača bez ikakvih povreda, sa svega nekoliko ogrebotina.

Nažalost, ovo nije jedini R8 koji se slupao tokom istog događaja, sa drugim snimkom koji se pojavio i možete ga videti ispod, predstavljajući još jedan crni R8 u potpuno uništenom stanju. Poznato je da je ovaj R8 zaista bio model duplog turbo punjenja i na kraju trke on može biti viđen kako prelazi preko ciljne linije, nakon čega je vozač stisao kočnicu i doveo automobil do zanošenja koje se završilo skretanjem udesno i zakucavanjem u zid, ostavljajući model potpuno unuštenog prednjeg dela, takođe.

Brojni drugi automobili su bili uključeni u incidente tokom ovog događaja, uključujući i beli Nissan GT-R, uništen do neprepoznatljivosti.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group