Điha điha četiri noge - besni konjić se ritnuo na raskrsnici i zakucao u kuću

Kada pomislimo na Ameriku i njen ponos - Ford Mustang model, udesi i nenormalne situacije u kojima se njihovi vozači gotovo svakodnevno pojavljuju na internetu dolaze nam sasvim prirodno i ne predsatavljaju ništa iznenađujuće...

Stoga, ništa novo ne predstavlja ni ovaj poslednji momenat koji uključuje Mustang model pete generacije u okviru neverovatnog incidenta koji se dogodio u San Bernandinu. YouTube snimak OnScene TV kanala predstavlja nam sve što je dovelo do ovog neverovatnog udesa koji se dogodio oko sedam uveče po lokalnom vremenu, u samom centru ovog kalifornijskog grada.

Deluje da je srebrni Ford putovao neprimerenom brzinom pre nego što su stvari krenule nizbrdo i kako se vozač približavao stop znaku postavljenom na raskrsnici krenuo je da pritiska kočnicu sumanuto. Međutim, ograničen prostor za kočenje koji mu je bio na raspolaganju doveo je do toga da automobil poskoči dva puta zaredom nakon što je dodatakao ivice puteva.

Nakon ovog sumanutog poskakivanja, Mustang se zakucao u jedan od zidova kuće koja se nalazila ispred, izazivajući ozbiljnu štetu na privatnom posedu. Na svu sreću nikoga nije bilo u blizini kuće kada je ovaj poni odskočio, dok su svi ukućani izašli bez ikakvih povreda. Štaviše, na veliku sreću ovog čoveka nije bilo drugih vozila u ovoj raskrsnici, što je dodatno smanjilo rizike od potencijalno fatalnog ishoda.

Sudeći prema lokalnim medijima, vozač Mustang modela izvukao se iz olupine svog automobila odbijajući da prihvati medicinsku pomoć na licu mesta. Najverovatnije je sada naučio vema važnu lekciju na teži način i sledeći put će gotovo sigurno pripaziti na znake tokom vožnje, posebno zbog toga što deluje da je njegov dragoceni model potpuno uništen, ako je moguće zaključiti po oštećenjima na prednjoj strani, rasturenom zadnjem braniku i ekstenzivnoj šteti na donjem delu izazvanoj skakanjem i nasađivanjem na kamenu ogradu.

.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group